Betyr ikke lenger så mye for meg å bety så mye for dere av Johanne Engelund Tjøsvold (Ebok)
Ebok

Betyr ikke lenger så mye for meg å bety så mye for dere (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.97 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202717285
Kategori: Lyrikk
Omtale Betyr ikke lenger så mye for meg å bety så mye for dere

Betyr ikke lenger så mye for meg å bety så mye for dere er en hard og rå, men samtidig sår skildring av samtiden, formidlet gjennom en forteller som gjerne vil være tøff, men som ikke alltid er det. Diktene handler om ikke å tørre å gjøre seg selv hørt, om å tørre det, men bli ignorert, om sinne, sorg og angst som knuser et menneske innenfra. Dette er også en bok om kjærligheten til en mor, en far og en søster, en bok om å vokse opp, en bok om å være ung jente in a man’s world, en bok om drabantbyen Landås i Bergen og en bok om en frustrerende skriveprosess. Samlingen handler på mange måter også om et overseksualisert samfunn som har normalisert en hel del drit som ikke burde være normalt.

Inspirasjonskildene er mange, stilmessig er Johanne Engelund Tjøsvold fremfor alt inspirert av punk, hiphop, visesang og beat-poesi. Hun lar seg også inspirere av filmer, serier, sosiale medier og ulike former for populærkultur. Johanne Engelund Tjøsvold er en forfatter med et hardt og kompromissløst språk, men det er også et språk som vitner om en stor ømhet for dem hun skriver for.

Til toppen

Om forfatter

Johanne Engelund Tjøsvold (f. 1992) vokste opp i Bergen. Hun har en master i Skandinavistikk med litteraturvitenskapelig retning fra Universitetet i Uppsala. Hun debuterte i 2021 med diktsamlingen Betyr ikke lenger så mye for meg å bety så mye for dere er hennes skjønnlitterære debut.