Benny går amok (Innbundet)

Serie: Benny 3

Forfatter:

Ingvild Th. Kristiansen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Illustratør: Kristiansen, Ingvild Th.
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202701703
Kategori: Populære figurer , Romaner for barn og Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale Benny går amok

Tredje bok i serien om Benny! Perfekt for deg som liker bøkene til David Walliams og Tom Fletcher.

Benny lar seg overtale til å bryte samtlige bursdagstradisjoner når Magda-Rose gir ham tidenes bursdagsgave: en luksushelg på Melkeveien Hotel & Resort, som befinner seg i Tjessdalen – verdenskjent for sine UFO-fenomener! Men, ingen bursdag uten kjæresten, så Benny og Ken avtaler i smug å møtes i Tjessdalen, i ly av nattens mulm og mørke. For hva er vel mer romantisk enn UFO-jakt under stjernene?

I kjent stil går ingenting som planlagt, når det viser seg at Benny slett ikke skal bo på Melkeveien Hotel & Resort, men på den mindre kjente Camp Melkeveien – en nedslitt UFO-leir ved vannkanten, komplett med utedo, fellesdusj, og to romkamerater som avskyr hverandre. Benny kunne i tillegg fint klart seg uten en sprø australier som ikke forstår betydningen av ordet «sikkerhet», å dusje med fremmede gutter, og å forholde seg til minst én gal hest. Spørsmålet er ikke lenger om det finnes utenomjordisk liv i Tjessdalen, spørsmålet er om Benny overlever turen.

Til toppen

Flere bøker av Tom Erik Fure:

Om forfatter

Tom Erik Fure (f. 1984) har jobbet i bokbransjen så lenge han kan huske, og leser over gjennomsnittet mye barne- og ungdomslitteratur.

Han debuterte i 2019 med Benny går berserk, den første norske barneboka med en homofil gutt i hovedrollen. Benny går igjen er den andre boka om Benny.

Bøker i serien