Babytepper (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202660161
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale Babytepper

Ingenting er som et strikket, mykt babyteppe du kan svøpe den nyfødte i! Babytepper inneholder hele 51 oppskrifter på nydelige tepper, alle designet og strikket av Marta Skadsheim Torkildsen.

Et babyteppe er den perfekte barselgave. Et minne for livet, strikket i kjærlighet og omsorg for den nye verdensborgeren. Strikk et vognteppe, et lite sengeteppe, eller et teppe som passer til hentesettet. Nybakte foreldre kan nesten ikke få nok tepper! Og det er så klart ingenting i veien for å strikke et teppe til deg selv – da bare justerer du pinner og garntykkelse.

De fleste oppskriftene i boken er så enkle at også nybegynnere kan ta pinnene fatt. Her er ingen vanskelige forkortelser eller uforståelige ord og uttrykk. Det holder lenge med å kunne strikke rett og vrang. Et enkelt språk og vakre, men enkle mønstre gjør at alle kan ha glede av å strikke tepper fra boken, nybegynnere som den er mer erfarne.

Hver oppskrift er merket med en vanskelighetsgrad.

Til toppen

Om forfatter
Jeg har alltid jobbet innen administrasjon og økonomi. Strikkingen er kun en kjær hobby. Et år på Rogaland Fylkeshusflidsskole har gitt meg verdifull innsikt og erfaring med forskjellige materialer, form og farge. Både far, farfar, tante og onkel hadde kunstnerisk anlegg, så jeg er vel arvelig belastet når det gjelder kreativitet og glede over farger og forskjellige materialer. På spinnesiden var både mor og mormor habile strikkere. De inspirerte meg til å begynne å strikke da jeg var liten pike. Jeg ville gjøre det samme som dem.

Jeg er født og oppvokst i Stavanger. Jeg lærte å strikke da jeg var fire år gammel – og har strikket siden. Gleden ved å strikke vil jeg gjerne dele med andre. Babytepper er enkle og morsomme å strikke, og passer godt for både nybegynnere og viderekomne. Boken er ment som inspirasjon og med håp om at strikkelysten blir vekket hos mange. Babytepper er min første bok.