Annes Quizkjempe (Fleksibind)

3000 spørsmål og svar i alle kategorier

Serie: Quiz-bøker 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 512
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202682644
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale Annes Quizkjempe

«En monumental og imponerende stødig quizkjempe.» Hans Olav Lahlum


Quiz i stor størrelse fra populære quizmaster Anne Gaathaug! Hele 3000 spørsmål og svar fordelt på 250 quizer, hver med 12 spørsmål. Svarene står på siden bak, slik at quizmaster også kan være med. Kjente og overraskende temaer og gøyale blandinger over 500 sider. Dette er quizboken du henter frem gang på gang! Quiz tester hva du vet og gir deg ny kunnskap på en morsom måte. Quiz er lærerikt og underholdende for store og små. Aldri en kjedelig stund på reise, på ferie, i selskap eller i sofakroken med Annes Quizkjempe.


Anne Gaathaug er en av Norges mest anerkjente quizmastere. Hun har utgitt en rekke quizbøker, har fast quiz-spalte i Klassekampen, er quizmaster på Litteraturhuset i Oslo og står bak Facebook-siden Annes Quizhjørne. Anne Gaathaug er også forlagssjef i Papermoon Publishing.

Til toppen

Andre utgaver

Annes Quizkjempe
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Anne Gaathaug:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Annes Quizkjempe
Om forfatter

Anne Gaathaug er en av Norges mest anerkjente quizmastere. Hun har fast quiz-spalte i Klassekampen og har siden 2008 utgitt en rekke quizbøker, blant andre Annes Quizkjempe (2020), Annes Quizhjørne (2021) og Annes Quizfest (2022). Hun er fast quizmaster på Litteraturhuset i Oslo og står bak Facebook-siden Annes Quizhjørne. Anne er også forlegger i forlaget Papermoon Publishing.

Bøker i serien