Amerikansk valgkamp (Heftet)

Image, penger og moderne politikk

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202684716
Kategori: Samfunn og debatt
Omtale Amerikansk valgkamp

Hva løfter noen opp til å bli verdens mektigste menneske, mens andre etterlates som evige tapere? Notaker tar for seg det store politiske feltet av image, penger, organisasjon, mediestrategier, TV-reklamer, debatter, meningsmålinger og velgere – til sammen fenomenet ”amerikansk valgkamp”. En skarp, underholdende og tilgjengelig introduksjon til mekanismene for moderne politikk.

«… bør leses i høst av alle i Norge med et minimum av interesse for amerikansk politikk»

Hans Olav Lahlum, forfatter og historiker

"Jeg vet det er mange der ute som leter etter den ultimate boken om amerikanske valgkamper. Den gode nyheten er at den er kommet på norsk og skrevet av Hallvard Notaker."

Ketil Raknes, høyskolelektor i PR og kommunikasjon og tidl. statssekretær

Til toppen

Andre utgaver

Amerikansk valgkamp
Bokmål Innbundet 2016
Amerikansk valgkamp
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Hallvard Notaker:

Anmeldelser Amerikansk valgkamp

«Hallvard Notaker skriv med stor kunnskap og innsikt om den amerikanske valkampmaskinen»Tom Hetland, Bergens Tidende

«Anbefales til alle som vil finte ut nerdene i høstens spennende valg»Marie Simonsen, Dagbladet

«Boken Amerikansk valgkamp setter kaskaden av Trump-sprell og Hillary-skandaler inn i en større historisk kontekst.»Håvard Nyhus, Bergens Tidende

«Hallvard Notaker har skrevet en meget god bok. Han trekker de lange linjene samtidig som han detaljert går inn i historiske vendepunkter, den teknologiske utviklingen, og nyanserer sentrale standardhistorier. Drøftelsen av metodeutfordringen rundt kåringen av Nixon som vinner av 1960-debatten mot Kennedy blant dem som hørte debatten på radio er verdt boken alene.»Dag Inge Fjeld, Minervanett

Til toppen

Om forfatter
Hallvard Notaker (f. 1976) er historiker og forfatter. Han har skrevet en doktoravhandling om Høyre og amerikansk påvirkning av valgkampene på åttitallet (UiO, 2008), og utgitt Høyres historie 1975-2005 (2012), Norges historie i 25 ting (2013) og Amerikansk valgkamp (2016).