Alle har en bakside (Innbundet)

Serie: Lek og lær 6-9 år 

Forfatter:

Anna Fiske (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 88
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Lek og lær 6-9 år
ISBN/EAN: 9788202434977
Kategori: Bildebøker og Les - lek - lær
Alder: 4 - 99
Omtale Alle har en bakside

Visste du at alle mennesker har sin egen kropp? Og at hver kropp har en bakside? Du vet det i hvert fall etter å ha lest denne boken. Foruten foran og bak på kroppen kan du lese om hår, hud, fordøyelse, hygiene og mer.

Alle har en bakside er en liten bok fra en stor formidler. Det er en undrings- og faktabok som gjennom humor og nærhet stimulerer til egne tanker, funderinger og bevisstgjøring rundt temaet kropp.

Til toppen

Andre utgaver

Alle har en bakside
Bokmål Innbundet 2019
Alle har en bakside
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Anmeldelser Alle har en bakside

Fine, rare kroppene

"Anna Fiskes illustrasjoner er gjenkjennelige og solide, med en sterk og gjennomtenkt visuell tone. På hvit bakgrunn fremstilles muntert fargelagte strekfigurer, uten skyggelegging eller kompliserende detaljer. Likevel klarer Fiske å formidle finstemte følelsesuttrykk og nyanser. [...] Kanskje kan småbarn generelt få inspirasjon til å utforske og snakke om respekt for egen og andres kropper, kroppens lyder, former og farger."

 
May Grethe Lerum, VG

"Boken er lettlestog morsom. Den kan leses av både barn og voksne!"

Byavisa Drammen

"Anna Fiske har med bildeboka «Alle har en bakside» levert nok en fulltreffer. [...] «Alle har en bakside» er ei utrolig rikholdig bok med en mengde stoff som kan fungere både til ettertanke og bevisstgjøring. Dessuten er den kjempemorsom, ikke minst gjennom tegningene til Anna Fiske. Og her er hun på sitt beste."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien