Alene gjennom (Innbundet)

Serie: Bare spille ball 2

Forfatter:

Michael Stilson er tidligere profesjonell fotballspiller og utdannet lærer. Han har laget tv-serie for NRK om livet som fotballspiller. Fotballbøkene i serien Bare spille ball er actionfylte ungdomsromaner om fotball, prestasjonsangst, drømmer, tvil og håp.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202649852
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 13 - 16
Omtale Alene gjennom

En actionfylt ungdomsroman om fotball, prestasjonsangst, drømmer, tvil og håp.

Fredrik fra Bare spille ball (2018) er storspiller på Mjøndalen og rykter om større klubber og fete kontrakter svirrer. En dag dukker faren hans opp med et tilbud som vil gjøre Fredrik til mangemillionær. Men idet drømmen om å bli utenlandsproff går i oppfyllelse, merker Fredrik at det er noe som ikke stemmer.

Michael Stilson (f. 1987) fra Trondheim er tidligere profesjonell fotballspiller og utdannet lærer. Han har jobbet for NRK med bl.a dramaserien Heimebane og minidokumentaren Stilson på benken. For Bare spille ball (2018) vant Stilson Trollkrittet og Uprisen 2019, og boken er også solgt til Tyskland og Danmark. Nå er Stilson tilbake med oppfølgeren Alene gjennom.

Til toppen

Strålende ungdomsroman fra fotballmiljøet.
Adresseavisen

Andre utgaver

Alene gjennom
Bokmål Ebok 2020
Alene gjennom
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Alene gjennom
Bokmål Heftet 2021

Flere bøker av Michael Stilson:

Anmeldelser Alene gjennom

"Strålende ungdomsroman fra fotballmiljø" 09.05.2020

"Strålende ungdomsroman fra fotballmiljø"

"«Stilson skriver drivende godt, med alvor og humor, gode dialoger og ikke minst det rent fotballmessige er en nytelse å lese.»"

"Maktpersonene i norsk fotball skildres (...) med et tidvis infamt glimt i øyet ..."

«Alene gjennom» er nok en fulltreffer fra Stilson, vi gleder oss til fortsettelsen, og håper flere får øynene opp for en forfatter som behersker både ball og penn, ikke minst i kombinasjon med hverandre."

 
Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

"Den 14-årige, fotballspillende Asbjørn Slettemark ville gitt denne boka en klokkeklar sekser, den surmagede, halvgamle kritikeren ville gitt den en sterk femmer."
Asbjørn Slettemark i podcast

Asbjørn Slettemark, Podcast

Til toppen

Om forfatter

Michael Stilson (f. 1987) fra Trondheim er tidligere profesjonell fotballspiller og utdannet lærer. Han har laget tv-serie for NRK om livet som fotballspiller. Bare spille ball er debutboka hans. For den vant Michael Stilson Uprisen 2019 og Trollkrittet. Oppfølgeren Alene gjennom kom i 2020.

Bøker i serien