Alene gjennom (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202649852
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 13 - 16
Omtale Alene gjennom

En actionfylt ungdomsroman om fotball, prestasjonsangst, drømmer, tvil og håp.

Fredrik fra Bare spille ball er 17 år og storspiller for Mjøndalen. Ryktene om større klubber og fete kontrakter svirrer, og en dag dukker faren hans opp med et tilbud fra den tyske storklubben Hertha Berlin. Fredrik reiser til Tyskland, men oppdager fort at det er noe som ikke stemmer. Hvorfor blir han plukket ut til å spille serieåpningen i Bundesliga mot selveste Bayern Munchen etter bare noen dager på laget? Hva er det med agenten Marko? Og hvorfor har Hertha brukt så mange millioner på å hente en spiller som ingen i klubben aner hvem er?

Michael Stilson (f. 1987) fra Trondheim er tidligere profesjonell fotballspiller og utdannet lærer. Han har jobbet for NRK med bl.a dramaserien Heimebane og minidokumentaren Stilson på benken. For Bare spille ball (2018) vant Stilson Trollkrittet og Uprisen 2019, og boken er også solgt til Tyskland og Danmark. Nå er Stilson tilbake med oppfølgeren Alene gjennom.

Til toppen

Om forfatter
Michael Stilson (f. 1987) fra Trondheim er tidligere profesjonell fotballspiller og utdannet lærer. Han har laget tv-serie for NRK om livet som fotballspiller. Bare spille ball er debutboka hans. For Bare spille ball vant Michael Stilson Uprisen 2019 og Trollkrittet.