Aldri (Heftet)

Forfatter:

Toril Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 640
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Never
Oversatt av: Hanssen, Toril
ISBN/EAN: 9788202749286
Kategori: Krim
Omtale Aldri

I Ken Folletts første samtidsroman på over et tiår forestiller han seg det ufattelige: den overhengende trusselen om tredje verdenskrig ...

Aldri forteller historien om en global krise som kan lede til utbruddet av tredje verdenskrig. Leseren vet ikke om verdenskrigen vil inntreffe før aller siste side. Aldri er rik på autentiske detaljer, fra det brennende hjertet av Sahara-ørkenen til de innerste maktkamrene i verdens store hovedsteder.

Ken Follett sier om bokens utgangspunkt: «Da jeg gjorde research til Kjempenes fall, ble jeg sjokkert over å innse at første verdenskrig var en krig som ingen ønsket. Ingen europeiske ledere på noen side hadde til hensikt at den skulle inntreffe. Men keisere og statsministrene, en etter en, tok avgjørelser – logiske, moderate beslutninger – som hver for seg brakte oss et lite skritt nærmere den mest forferdelige konflikten verden noensinne hadde kjent. Jeg tenkte egentlig at det hele var en tragisk ulykke. Og jeg lurte på: Kan det skje igjen?»

Til toppen

Andre utgaver

Aldri
Bokmål Innbundet 2021
Aldri
Bokmål Ebok 2021
Aldri
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Ken Follett:

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger etter suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.