Aftentid og morgengry (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Toril Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 720
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Evening and The Morning
Oversatt av: Hanssen, Toril
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202704612
Omtale Aftentid og morgengry

Aftentid og morgengry er en mesterlig fortelling om ambisjoner og rivalisering, død og fødsel, hat og kjærlighet. Året er 997 og England er under angrep fra alle kanter. Kongens grep om landet er svekket, de mektige utnytter de svakeste, og blodsutgytelser er dagligdagse. I denne kaotiske tiden følger vi tre personer: Edgar, Ragna og Wilf, gjennom deres vanskeligheter, håp og drømmer.

For tretti år siden møtte vi første gang Kingsbridges innbyggere i Stormenes tid. Med Aftentid og morgengry tar Ken Follett oss nå med på en unik reise tilbake til de dramatiske hendelsene før Stormenes tid.

Til toppen

Andre utgaver

Aftentid og morgengry
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Aftentid og morgengry
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Ken Follett:

Anmeldelser Aftentid og morgengry

Voldsomt epos

«Follett er en mester i å skape fengende plott, drivende konflikter og oppfinnsomme vendinger.»

 
Elin Brend Bjørhei, VG

Til toppen

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger etter suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.

Bøker i serien