7 - Trusselen fra dypet (Innbundet)

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 108
Illustratør: Iversen, Kenneth og Volle, Karstein
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202400255
Alder: 10 - 14
Omtale 7 - Trusselen fra dypet
Trusselen fra dypet er det første bindet i 7-serien, en helt unik og spennende superhelt-tegneserie for barn og ungdom.

Oscar tror det skal bli nok en vanlig dag på skolen, men han kunne ikke tatt mer feil. I første time finner han ut at han har fått noen helt spesielle evner. Like etter blir Oscar kidnappet og tatt med i en underlig blå bil som forsvinner i havet. I seks andre land opplever seks barn det samme. Og dagen har så vidt begynt.

Til toppen

Anmeldelser av 7 - Trusselen fra dypet

En serie å se opp for 31.12.2016

"«7 - trusselen fra dypet» er noe så sjeldent som en superengasjerende norsk superheltserie for barn og ungdom. [...] Mange etterlyser flere norske tegnserier for barn, og generelt mer lesestoff som engasjerer gutter. Disse bør straks bli oppmerksomme på «7 - trusselen fra dypet», for her har vi fått begge deler og mer til. [...] Historien låner raust av superheltuniversets verktøyskasse. [...] [flere elementer] sender tankene i retning av serier som Fantastic Four og X-Men, men «7» føles likevel friskt. [...] I likhet med universet serien opererer i, er også tegningene inspirert av de amerikanske superheltseriene. Det fungerer godt. Actionsekvensene er medrivende og enkle å følge, og det er også plass til humor og flotte panoramaer. [...] Som det seg hør og bør i en spenningsserie, er det også en ond professor med i historien, og Dr. Død virker like kjip som navnet skulle tilsi."
 
Erle Marie Sørheim, Dagbladet

Ambisiøs tegneserieroman 08.11.2016

"Jeg kan bare si det med én gang: Jeg elsker ideen. [...] Tegningene er kraftfulle, plottet spennende og typene både kule og interessante. Det er bare å se fram til neste bok."
 
Torborg Igland, Fædrelandsvennen

Til toppen