Stephen King

Stephen King

Stephen King, født 1947, bor i Maine og Florida sammen med sin kone, forfatteren Tabitha King. Han ga ut sin første novelle som tjueåring, og har siden skrevet mer enn førti bøker og to hundre
noveller. Han begynte å jobbe med serien Det mørke tårn i 1970, og første bok kom ut i 1982. King har dedikerte lesere over hele verden, og har vunnet en lang rekke litteraturpriser.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 50

Bibliografi

2016 - Det mørke tårn I og II/BC

2016 - Det mørke tårn IV/BC 3

2016 - Det mørke tårn III/BC 2

2016 - Det mørke tårn V/BC 4

2016 - Det mørke tårn 7 - Del 4: Empathicas hvite land Dandelo

2016 - Det mørke tårn VII/BC 6

2016 - Det mørke tårn VI/BC 5

2011 - Det mørke tårn VII

2010 - Dyrekirkegården

2009 - Liseys historie

2009 - Det mørke tårn 6: Susannahs sang

2008 - Det mørke tårn 5: Ulvene

2008 - Det mørke tårn IV: Trollmannen og glasskulen

2007 - Det mørke tårn IV Trollmannen og glasskulen

2006 - Det mørke tårn II: De utvalgte

2006 - Det mørke tårn I & II

2006 - Det mørke tårn III: Ødemarken

2006 - Dyrekirkegården

2005 - Det mørke tårn I: Revolvermannen

1997 - Coffey på Milen

1997 - Besettelse (59,50)

1997 - De to døde piker (39,50)

1997 - Coffeys hender (39,50)

1997 - En nattlig utflukt (39,50)

1997 - En uhyggelig død (39,50)

1997 - Musen på milen (39,50)