Stephen King

Stephen King

Stephen King (f. 1947) er en amerikansk forfatter av grøssere, spenning, krim, science fiction og fantasy. Han har en særegen posisjon i populærkulturen, med sitt mangeårige og mangslungne forfatterskap. Han er en særdeles produktiv forfatter, som gjennom sin karriere har gitt ut 64 romaner, 5 sakprosabøker og ca. 200 noveller. Bøkene hans har solgt i 350 millioner eksemplarer og oversatt til over 50 ulike språk. De fleste av bøkene hans er filmatisert, noen av dem så vellykket at de står igjen som høydepunkter i filmhistorien. Han er blitt tildelt utallige priser, og mer enn 30 av bøkene hans har gått til topps på New York Times’ bestselgerliste.

Stephen King er bosatt i Maine i USA, er gift med Tabitha og har to sønner og en datter. Begge sønnene, Owen King og Joe Hill, har med relativt stor suksess gått i farens fotspor.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 54

Bibliografi

2016 - Det mørke tårn I og II/BC

2016 - Det mørke tårn IV/BC 3

2016 - Det mørke tårn III/BC 2

2016 - Det mørke tårn V/BC 4

2016 - Det mørke tårn VII/BC 6

2016 - Det mørke tårn VI/BC 5

2011 - Det mørke tårn VII

2009 - Det mørke tårn 6: Susannahs sang

2008 - Det mørke tårn 5: Ulvene

2008 - Det mørke tårn IV: Trollmannen og glasskulen

2007 - Det mørke tårn IV Trollmannen og glasskulen

2006 - Det mørke tårn II: De utvalgte

2006 - Det mørke tårn I & II

2006 - Det mørke tårn III: Ødemarken

2005 - Det mørke tårn I: Revolvermannen

1997 - Coffey på Milen

1997 - Besettelse (59,50)

1997 - De to døde piker (39,50)

1997 - Coffeys hender (39,50)

1997 - En nattlig utflukt (39,50)

1997 - En uhyggelig død (39,50)

1997 - Musen på milen (39,50)