Kjersti Scheen

Kjersti Scheen

Omtale

Kjersti Scheen (f. 1943) er forfatter og tegner. Hun debuterte med billedboken Fie og mørket i 1976, og har siden skrevet bøker for barn, ungdom og voksne i mange genre. Hun er utdannet ved boklinjen ved Statens Håndverks og Kunstindustriskole og har illustrert bøker siden 1964.

Kjersti Scheen har mottatt Kirke- og undervisningsdepartementets billedbokpris
og illustrasjonspris. Hennes bøker er oversatt til svensk, dansk og tysk. Forfatteren bor i Oslo.

Bibliografi

2015 - Da Simen var spøkelse

2015 - Sofie og pytondagen

2015 - Maja og jaguaren

2015 - Nattkatten

2013 - Nattkatten

2013 - Da Simen var spøkelse

2010 - Nesten som før

2009 - Ikke si det hjemme!

2007 - Maja og jaguaren

2005 - Villas vals

2004 - Maja i Lakkskobakken

2003 - Sofie og hulesteinen

2002 - Det fins vel ikke spøkelser?

2001 - Sofie og pytondagen

1999 - Smågrøss

1998 - Nattkatten

1998 - Gi gutten et horn

1989 - Sofie og tøffe Anders

1985 - Gromgutten på Tisledvollen