Jeff Abbott
© Foto (c) Charlie Hopkinson

Jeff Abbott

Jeff Abbotts spenningsromaner har utkommet på tyve språk. Han er blitt nominert til den prestisjefylte Edgar-prisen tre ganger, og har mottatt ti krim- og spenningspriser. Abbott er født i Texas. Han studerte engelsk og historie og arbeidet som kreativ leder i et reklamebyrå før han begynte å skrive thrillere på heltid. Han bor i Austin, Texas, sammen med sin kone og to sønner.

Bibliografi

2015 - Undercover

2013 - Nettverket

2013 - Forrådt

2013 - Panikk

2012 - I siste øyeblikk

2011 - Adrenalin

2010 - Stol ikke på noen

2007 - Panikk