Eoin Colfer

Omtale

Eoin Colfer er født og oppvokst i Wexford, en liten by på sørkysten av Irland. Den første romanen hans, "Benny and Omar", ble umiddelbart en bestselger i Irland. Selv beskriver han "Artemis Fowl" som "Die hard med alver". Colfer har bodd i mange forskjellige land, blant annet Italia, Tunisia og Saudi-Arabia. Nå bor han i Irland med sin kone og barn, der han arbeider som barneskolelærer.

Titler i salg

Viser 1 - 29 av 29

Anmeldelser
”Irske Colfer har suksess med serien om det unge forbrytergeniet Artemis Fowls samspill med de underjordiskes sikkerhetsstyrker, en serie som har blitt beskrevet som ”Die hard with fairies”. Med ”Flygeren” går Colfer i en annen retning. Det minner om Dumas, Hugo og Verne – og jeg fornemmer et snev av en trend i disse 1800-tallsforbildene.”
Morten Haugen , Barnebokkritikk.noFlygeren
Bibliografi

2016 - Flygeren

2016 - Halvmåne detektivbyrå

2016 - Artemis Fowl: Arkivet

2016 - Artemis Fowl og den siste vokter

2015 - Kaptein Kråkes hevn

2013 - Artemis Fowl og den siste vokter

2011 - Artemis Fowl og Atlantiskomplekset

2010 - Artemis Fowl. Operasjon Arktis. Tegneserieroman

2009 - Artemis Fowl og tidsparadokset

2009 - Flygeren

2009 - Flygeren

2009 - Artemis Fowl. Tegneserieroman

2007 - Halvmåne detektivbyrå

2007 - Artemis Fowl og den tapte kolonien

2007 - Artemis Fowl 5 og den tapte kolonien

2006 - Kaptein Kråkes hevn

2006 - Parasittjegeren

2006 - Artemis Fowl - Opalbedraget

2005 - Artemis Fowl - Arkivet

2005 - Artemis Fowl 3: Evighetskoden

2004 - Historien om Potet-Isaksen

2004 - Ønskelisten

2003 - Artemis Fowl - Evighetskoden

2002 - Artemis Fowl - Operasjon Arktis

2001 - Artemis Fowl