Else Færden

Else Færden

Omtale

Else Færden (f. 1952 i Oslo, bosatt i Hølen i Vestby) har skrevet flere skuespill, fagbøker og skjønnlitterære bøker for barn og ungdom. Else Færden er utdannet cand.phil. og har blant annet vært norsk sendelektor ved Universitetet i Poznan, Polen, hjelpelærer ved Nordisk Institutt på Universitet i Oslo og informasjonskonsulent på Riksteatret.

Else Færdens debutstykke Speiltrollet (som hadde urpremiere på Oslo Nye Dukketeatret) skal fremføres i Torshavn på Færøyene den 4. Juni på "Barnasjónleikarstevnan". Stykket heter Spegilstrølli på færøsk.

Else Færdens mailadresse: elsefaerd@c2i.net

Bibliografi

2015 - Æsop - og fablene hans

2008 - Henrik Wergeland - dikter og villstyring

2007 - Æsop - og fablene hans

2005 - H. C. Andersen - den modige andungen

2002 - En stjerne i natten

2001 - Verdens beste bamse

1999 - Anna får en katt

1999 - Baksiden av månen

1998 - Vingefolket

1997 - Den usynlige damen

1996 - Anna og pandabjørn