Dette er en praktisk kokebok med spedbarnsmat og familiemat, tilpasset smårollingens fine smaksløker. Her er ernæringslære, oppskrifter på småretter, middager, desserter og bakverk, samt en mengde gode tips om for eksempel hvordan man kan stagge et skrubbsultent barn, eller hvordan man kan oppbevare spedbarnsmat.
Lille Emanuel er gjennomgangsfigur i boka, og vi følger han langs matveien fra han er nyfødt til han er tre år. I små, underfundige betraktninger forteller han om sitt syn på mat og mennesker.
Dette er en praktisk kokebok med spedbarnsmat og familiemat, tilpasset smårollingens fine smaksløker. Her er ernæringslære, oppskrifter på småretter, middager, desserter og bakverk, samt en mengde gode tips om for eksempel hvordan man kan stagge et skrubbsultent barn, eller hvordan man kan oppbevare spedbarnsmat.
Lille Emanuel er gjennomgangsfigur i boka, og vi følger han langs matveien fra han er nyfødt til han er tre år. I små, underfundige betraktninger forteller han om sitt syn på mat og mennesker.
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202344504
Antall sider: 240
Kategori: Kropp og sinn, Norsk sakprosa for voksne, Kokebøker, Helse og psykisk helse
Anmeldelser
Praktisk bok for enhver forelder som ønsker å lage maten til babyen selv. God inndeling etter barnets alder. Pluss for meget gode illustrasjonsbilder!
Margit Vea er født i 1966, opprinnelig fra Skudenes, men oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har lang erfaring som lærer i grunnskolen, videregående skole og voksenopplæringen. Hun holder matkurs for barselgrupper, barnehager og lærere i mat og helse, samt kokkekurs for barn, ungdom og voksne. Hun deltar aktivt i samfunnsdebatten og har egen spalte i Aftenposten Junior. Margit har tre barn og bor i Haugesund.