Tusen Padleturer (Innbundet)

Med kajakk og kano Norge rundt

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 312
Forlag: Larsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292708392
Kategori: Natur og friluftsliv
Omtale Tusen Padleturer

Interessen for padling er stigende i Norge. Dette er den komplette boka for både kano- og kajakkentusiaster! Per Roger Lauritzen presenterer padlemulighetene fylke for fylke, langs kysten og i elver og innsjøer.Lauritzen har padlet nesten hele livet og har systematisk samlet sine padleopplevelser. Han har utgitt et stort antall bøker om turliv og natur, og har gjennom sitt mangeårige arbeid i Turistforeningen – i dag i NAF – fartet mer rundt i landet vårt enn de fleste, og alltid med en kajakk på biltaket. Hans store interesse for norske fyr har også gjort ham godt kjent med havstrekninger som egner seg for padling.

I tillegg til turbeskrivelsene, som er hoveddelen av boka, tar han for seg fordeler og ulemper med forskjellige kajakktyper og kano, basert på egne erfaringer. Han skriver også om å ferdes trygt med kajakk og kano året rundt.

Boka er rikt illustrert og utstyrt med kart.

Rammetekster om aktuelle kart, nettsider og bøker som kan være nyttige har også fått sin plass.

Til toppen

Flere bøker av Per Roger Lauritzen:

Om forfatter

Per Roger Lauritzen (født 1956) er fra Sandefjord og bor i Asker. Han har utgitt et stort antall bøker om turliv og natur, de fleste illustrert med egne bilder, og har gjennom sitt mangeårige arbeid i DNT og nå i NAF fartet mer rundt i landet vårt enn de fleste. Han er en ettertraktet foredragsholder.