Svigermor og tyrann (Heftet)

Serie: Sønnavind 110

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Sønnavind
Serienummer: 110
ISBN/EAN: 9788202691820
Kategori: Serieromaner
Omtale Svigermor og tyrann

Gunn søker tilflukt hos Elise. Jesper oppsøker dem. Han er full, og situasjonen kommer ut av kontroll.

På Ringstad er alt blitt verre. Anitas mor sørger for å spre løgn og misstemning, og Jostein bestemmer seg for å finne en løsning. Da blir det bråk for alvor.

"Her er det jeg som bestemmer, svigermor. Hvis du vil bo på gården, må du rette deg etter meg!" sa Jostein.

Svigermoren stirret måpende på ham. "Hva sa du?"

Det gikk i døren, og Anita kom inn. "Hva er det som foregår her?"

"Mannen din vil ikke ha meg her lenger," svarte moren hardt.

Anita stirret vantro på Jostein. "Hva har hendt?"

Til toppen

Andre utgaver

Svigermor og tyrann
Bokmål Ebok 2021
Svigermor og tyrann
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Frid Ingulstad:

Om forfatter

Frid Ingulstad er en av Norges mest leste forfattere. Hun ble født i Oslo i 1935 og er fortsatt aktiv som forfatter. Frid har skrevet hele 200 bøker – alt fra barnelitteratur, nissebøker, faktabøker og historiske romaner, både serier og enkeltstående verk. I tillegg til Sønnavind, som kanskje er serien hun er mest kjent for, har hun skrevet serier som Ingebjørg Olavsdatter, Ildkorset og Kongsdøtrene.

Frid har tidligere arbeidet både som radiotelegrafist og som flyvertinne. Hun elsker å skrive, og trives best når hun får sitte ved en pc og dikte. Men hun er også veldig glad i å møte leserne sine, både på arrangementer med opplesninger og foredrag - og også på nett. Frid er svært historieinteressert og besitter betydelige kunnskaper, blant annet om industrialiseringen i Norge og forholdene slik de var på og rundt de første fabrikkene og industriarbeidsplassene i hovedstaden. Hun har flere ganger arrangert vandringer langs Akerselva i Elises fotspor (hovedpersonen i Sønnavind), hvor hun har fortalt levende og interessant for et engasjert publikum.

Som ivrig avispolemiker og debattant har vi kunnet lese innlegg fra Frids hånd, hode og hjerte, hvor hun blant annet tar opp viktige temaer som eldreomsorg og helsepolitikk.

Bøker i serien