Norske vinnerskaller (Innbundet)

Veien til mental styrke og gode prestasjoner

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 576
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202421878
Kategori: Helse
Alder: 25 - 80
Omtale Norske vinnerskaller
Hvordan tenkte Petter Northug i spurten på fem-mila i VM i Holmenkollen i 2011? Hva motiverte Liv Grete Skjelbreid Poirèe aller mest? Hva er Magnus Carlsens viktigste mentale styrke, og hvorfor har Cecilia Brækhus en mental sperre for å slå ut motstanderen på knock-out? Dette er noe av det vi får svar på i Norske vinnerskaller.
For første gang forteller 30 av våre fremste toppidrettsutøvere om hvordan de har øvd opp mentale ferdigheter for å lykkes. De forteller om oppvekst, relasjoner og miljøer som har vært viktige for deres utvikling, og de deler tanker om selvtillit, motivasjon, stressmestring og god prestasjonskultur. De forteller hva som får dem til å reise seg etter et nederlag og om hva som gjør dem til vinnerskaller: utøvere som vipper marginene i sin retning gang på gang, fordi de er sterke mentalt og best når det gjelder.
Vi har alle mye å lære av vinnerskallene, både for å prestere bedre selv og for å skape en prestasjonskultur der andre kan blomstre. Det finnes ikke snarveier, men i Norske vinnerskaller får vi vite hva som skal til for å bli en vinnerskalle og hvordan vi kan trene mentalt for å nå våre egne mål.

Til toppen

Andre utgaver

Norske vinnerskaller
Bokmål Ebok 2013
Norske vinnerskaller
Bokmål Heftet 2019
Anmeldelser Norske vinnerskaller

Prestere på topp

"Generelt synes jeg dette er en meget god og leseverdig bok. Den er nyttig for alle som er interessert i å hjelpe andre og seg selv frem mot bedre prestasjoner. Boken har høy kvalitet og er egnet som oppslagsverk på området."Tidsskrift for den norske legeforening

Til toppen

Om forfatter
Arne Jørstad Riise er psykolog og leder av idrettspsykologisk avdeling ved Olympiatoppen. Han har tidligere skrevet Norske vinnerskaller.