Hallo der nede! (Innbundet)

Serie: Hallo-bøkene 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202375744
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 8
Omtale Hallo der nede!

Hallo der nede er bygget opp etter samme prinsipp som de andre "Hallo-bøkene" av Anna Fiske. Tidligere har vi kunnet følge livet på jorda, i byen og på planeten. Nå får vi vite hva som skjer under jorda. Vi følger seks innsekter i 16 måneder, og i tillegg kan leseren selv finne andre og se ting som forandrer seg fra måned til måned.
Under jorda skjer det mye spennende. Det bygges huler, svømmehall og festsal.
Boka begynner i juli og slutter i november året etter.

Hallo der nede er en skattekiste for alle som liker å lete og finne og å fordype seg i mange små morsomme detaljer.

Til toppen

Anmeldelser Hallo der nede!

For små som er glade i å lete

"Ei bok i stort format stappfull av særdeles detaljrike tegninger i mange farger, tegninger som tilsynelatende er like for hver gang leseren blar om. Men detaljene er forskjellige hver eneste gang (...) Vel tar det tid å lete fram alle detaljene det spørres etter. Men jaggu er det også morsomt (...) Mest gøy for eldre barnehageunger og elever i småskolen. Men også moro for voksne og små barn i lag. Jeg er spent på hva Fiske finner på neste gang."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien