Den fremmede av Lisa Unger (Ebok)
Ebok

Den fremmede (Ebok)

Forfatter:

Gry Wastvedt (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.12 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Stranger Inside
Oversatt av: Wastvedt, Gry
ISBN/EAN: 9788202734664
Kategori: Krim
Omtale Den fremmede

Da tidligere journalist Rain Winter var 12 år gammel unnslapp hun så vidt kidnapperen. Hennes to beste venner, Tess og Hank, var ikke like heldige. Tess kom aldri hjem, og Hank ble holdt i fangenskap til han klarte å rømme. Kidnapperen ble tatt og fengslet, men ble senere løslatt. Så sørger noen for at han får som fortjent og tar livet av ham.

Nå lever Rain det perfekte liv, og hennes mørke barndomstraumer er dypt begravet. Hun tilbringer dagene som hjemmeværende småbarnsmamma etter å ha lagt karrieren som hardtslående journalist på hyllen. Men da nok en brutal morder som klarte å unnslippe fengselsstraffen han fortjente blir funnet død, blir Rain uventet trukket inn i saken. Uhyggelige likheter til drapet på vennenes kidnapper for så mange år siden tvinger Rain til å ta inn over seg de vonde minnene hun har jobbet hardt for å fortrenge. Er det noen som har tatt loven i egne hender - som er ute etter kaldblodig hevn? Hvem er neste offer? Og hvorfor kan ikke Rain bare la det være?

Til toppen

Om forfatter

Lisa Unger er en New York Times og internasjonalt bestselgende spenningsforfatter. Bøkene hennes er utgitt på 26 språk og er valgt til Best og the Year og Top Picks av blant annet The Today Show, Good Morning America, Entertainment Weekly, Amazon og IndieBound. Hun er blitt nominert til den prestisjefylt Edgard Award to ganger.