De forsvunne (Innbundet)

Forfatter:

Heidi Grinde (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: De försvunna
Oversatt av: Grinde, Heidi
ISBN/EAN: 9788202508371
Kategori: Krim
Omtale De forsvunne

En sommerkveld tar Greta, Alex og datteren Smilla båten fra sommerhuset ut til en liten øy. Greta blir i båten mens de andre går i land. De kommer ikke tilbake. Greta går i land, men finner ikke Alex og Smilla noe sted. Den mystiske forsvinningen fører Greta skritt for skritt ned i en avgrunn av forvirring og mørke. De forsvunne er en spennende og uforutsigbar psykologisk spenningsroman der ingenting er som det først virker.

Til toppen

...en av landets beste forfattere av psykologisk spenning
Dast Magazine

Andre utgaver

De forsvunne
Bokmål Ebok 2017
De forsvunne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
De forsvunne
Bokmål Heftet 2018
Anmeldelser De forsvunne

"(...)resultatet er en fortettet spenning som på ingen måte er dusinvare i nordisk krim. Fordi vi aldri blir helt sikre på hva som er hva. Fordi Eriksson er en dreven forteller, en språkbevisst skribent og en imponerende skaper av psykologisk spenning. (...) Hvis duskal lese en svensk krim i vår, kandet godt bli denne.

 
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter

Caroline Eriksson, født 1976, er sosialpsykolog og forfatter. Hun bor utanfor Stockholm med sin mann og to barn. Hun har tidligere utgitt to historiske spenningsromaner, Djävulen hjälpte mig (2013) og Inga gudar jämte mig (2014), basert på kriminalsaker fra virkeligheten.