Anton - En helt spesiell hund av Fredrik Holmen og Monica Sagen (Nedlastbar lydbok)

Anton - En helt spesiell hund (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter: og
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Stormo, Kikki
Spilletid: 2:05
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202695521
Omtale Anton - En helt spesiell hund

Anton er en helt spesiell hund som har sjarmert hele Norge. Han ble kjent for alle da han var med i NRK-serien "Fra bølle til bestevenn" våren 2020. I denne boka følger vi Anton fra valp til voksen hund, på turer og reiser, i kontakt med familiens store og små, i lek med andre dyr, og gjennom hverdagens gleder og utfordringer. Vi får høre hvordan det var å være med på NRK-serien "Fra bølle til bestevenn", der hundetrener Maren Teien Rørvik trente hunden sammen med familien. Vi får også et innblikk i Antons nye hverdag, hvordan det har gått med dem etter serien, og hvordan det er å være en kjendishund der folk flokker seg rundt huset og bare venter på at Anton skal komme ut.

Til toppen

Andre utgaver

Anton - En helt spesiell hund
Bokmål Innbundet 2020
Om forfatter

Fredrik Holmen er matfar til den sjarmerende hunden Anton. Han driver firmaet M.U.S, Maskinutleie Stjørdal. Sammen med Monica Sagen har han to barn, en hund og tre rasekatter.

Monica Sagen er matmor til den sjarmerende hunden Anton. Hun er vernepleier og jobber som miljøterapeut ved en barnevernsinstitusjon. Sammen med Fredrik Holmen har hun to barn, en hund og tre rasekatter. Både Monica og Fredrik har vært omsorgsfulle og konsekvente i oppdragelsen av barna, men når hunden Anton kom inn i hjemmet deres ble det annerledes. Det er vanskelig å være tydelig mot en sjarmerende hund som vet hvordan han kan bruke øynene og vekta for å få viljen sin.