Nyheter: Skjønnlitteratur


John  Williams Stoner

Stoner

"Stoner av John Williams, er noe mye sjeldnere enn en stor roman - det er en perfekt roman, så godt fortalt og så vakkert skrevet, så dypt rørende at den tar pusten fra deg.»
The New York Times Book Review

Ayana Mathis Hatties tolv stammer

Hatties tolv stammer

Hatties tolv stammer av Ayana Mathis var fjorårets mest helstøpte debut i USA. Den er en mektig fortelling om en sterk kvinne og hennes etterkommere.

Blanca Busquets Stillhetens hus

Stillhetens hus

Stillhetens hus er en roman om kvinner, musikk og en helt spesiell fiolin. Dette er en roman med mange historier i én.

Hans Olav Lahlum Maurtuemordene

Maurtuemordene

I Oslo er en seriemorder løs. Unge kvinner blir funnet kvalt på ulike steder av byen. Felles for dem er en merkelig, barnslig illustrasjon av en maur plassert på liket. Hans Olav Lahlums bok av året er en forbløffende psykologisk thriller hvor etterforskerens fortelling avbrytes av uhyggelige glimt av en seriemorders tanker.

Jens Lapidus VIP-rommet

VIP-rommet

VIP-rommet er første bok i en ny serie av Jens Lapidus, som etter Cash, Aldri fucke opp og Livet deluxe er blitt en av verdens mest leste krimforfattere. Møt Teddy og Emelie, et umake radarpar med dårlig kjemi.

Nicola Lecca Kaffebarpyramiden

Kaffebarpyramiden

Fra barnehjem på den ungarske landsbygda til assistent i en kaffebarkjede i London – gjennom fortellingen om Imi opplever vi ytterpunktene i europeisk samtid. Romanen presenterer et europeisk blikk på kapitalismen, samtidig som den er en en italiensk ”coming of age”- fortelling.

Kolbein Falkeid Øyet og virkeligheten

Øyet og virkeligheten

"Den gamle snakker om sin erfaring, den narr, og vet at han ingenting vet." I sitt åttiende år har Kolbein Falkeid skrevet en ny diktsamling. Hvordan ser verden ut fra den gamle dikterens ståsted - er det slik at man blir visere med alderen?

Jesús Carrasco Under åpen himmel

Under åpen himmel

Under åpen himmel er fortellingen om et barns flukt i et området preget av tørke og styrt med vold. Moralen har forsvunnet samme vei som vannet og gutten må velge: å selv være utøver av den volden han har vokst opp med - eller om det finnes en annen vei.

Sarah Jio Morgengry

Morgengry

«Jios femte roman utforsker i hvilken grad tid og avstand gir trøst til dem som opplever tap. (…) lodder dypt.» Publishers Weekly «Dette er en fantastisk bok, både som kriminalmysterium og som en fortelling om løfter og håp.» Mysterious Reviews

Nyheter: Fakta


Dorthe Skappel Skappelstrikk

Skappelstrikk

Sjarmerende og lekker strikk! Oppskrifter på Skappelgenseren og mange andre plagg - flere helt nye og eksklusive for boken. I tillegg til jakker og gensere kommer kåper og luer.

The Flying Culinary Circus og Flying Culinary Circus Hverdagsmat

Hverdagsmat

Kokkegruppen The Flying Culinary Circus vet alt om tidsklemma! I denne boka deler de sine smakfulle oppskrifter på hverdagsmat og gir deg masse tips på hvordan du sparer tid i tilberedningen.

Siv Eide og Kjersti Brinch Lund Matboks

Matboks

Her får du gode råd om hvordan du kan lage en spennende, sunn og fargerik lunsj til barna. I stedet for en vanlig matpakke med brødskiver får du inspirasjon til å lage en ny og moderne matboks.

Roy Fares United States of Cakes - ekte amerikanske kaker

United States of Cakes - ekte amerikanske kaker

Fritt frem for salt karamell- og sjokoladekake, Key Lime Pie og Red Velvet Cake. For ikke å snakke om typiske amerikanske frokost som pannekaker med lønnesirup! Mmmmm...

Lena Pettersen og Kristin Berg Nordlys

Nordlys

Nordlys er et fascinerende lysfenomen og ett av de mest spektakulære opplevelsene Norge kan by på. Denne boken er resultatet av forfatternes jakt på det ultimate nordlysbildet.

Paolo Roberto Paolos treningsbibel

Paolos treningsbibel

Tren tøft og effektivt et kvarter om dagen - det er nok! Paolo Roberto er en av Sveriges fremste kampsportutøvere, forfatter, foredragsholder og programleder.

Thomas Læssøe og Anna del Conte Soppboka

Soppboka

Over 450 sopper er beskrevet i denne omfattende boken, også de helt sjeldne artene. Utbredelsen i Norge er oppgitt for alle arter. Mer enn 2000 fotografier og illustrasjoner gjør artsbestemmelsen enkel og sikker.

Kari Finngaard Mormors kaker

Mormors kaker

Hjemmebakte kaker frembringer minner fra barndommen. Noe vi fikk servert hos mor, mormor eller i festlige lag. Kaker fylt med omtanke og kjærlig omsorg.

Torbjørn Ekelund Året i skogen

Året i skogen

Året i skogen er de store ekspedisjonenes antitese. Her er ingen sult og nød, ingen farlige rovdyr, ingen kamper på liv og død. Det handler om det norske natursynet og våre forestillinger om friluftsliv.