Zane Grey

Zane Grey

Bibliografi

2019 - Kampen om villhestene/Vestens helter

2019 - Den fortapte ranchen/Vesten kaller

2019 - Kvegtyven/Langt mot vest

2018 - Villdyrjakten/En manns ære

2018 - Oppgjørets time/Den lange driften

2018 - Nevada

2018 - Banden fra Pecos

2018 - Den lange driften

2018 - Skogens sønn

2018 - En manns ære

2018 - I præriens grep

2018 - Villdyrjakten

2018 - Oppgjørets time

2018 - Jakten på kvegtyvene/Sporet som forsvant

2018 - Falske spor/Den fortapte ranchen

2018 - Kvegdronningen/Det lovløse kompani

2017 - To tapre piker/Betty Zane

2017 - Nevada/I præriens grep

2017 - En Texas-pike/Western Union

2017 - Vogntoget som forsvant

2017 - Ørkenens sønner

2017 - Regnbuebroen

2017 - Under Vestens stjerner

2017 - Drama i ørkenen

2017 - Kampen om passet

2017 - Den mystiske rytter

2017 - Ukjent mann

2016 - Den mystiske rytter/Kampen om passet

2016 - Regnbuebroen/Ørkenens sønner

2016 - Fra Kansas til Arizona/Vestens lov

2016 - Kappløp med døden/Grenserytteren

2016 - Drama i ørkenen/Ukjent mann

2016 - Slangebiteren/Chisholm-ruten

2015 - Under Vestens stjerner/Vogntoget som forsvant

2015 - Vesten i flammer/Nordlandets gribber

2015 - Barberen i Tubac/Forfulgt av loven

2009 - Ørkenrytterne/Villhesten

2009 - Spor over prærien/Kvegkongens døtre

2007 - Den ensomme jeger/Røverhulen

2007 - En dollar å dø for/I ørkenens vold

2006 - Dødsdansen/Det lovløse kompani

2006 - Mannen fra skogene/I coltens skygge

2006 - Mannen fra Texas/Dømt til trøbbel

2006 - Prærievognen/For enhver pris

2006 - Mannen fra Pecos/Grenselandets riddere