Yvette Manessis Corporon
© © Dia Dipasupil

Anmeldelser

«Dette var en bok som virkelig rørte ved hjertet mitt, og en bok som jeg vil anbefale til de som leter etter en søt, godt skrevet og romantisk bok, kanskje spesielt de med en forkjærlighet for Hellas.»
Beate Ellingsen, HeartartNår sypressene hvisker
«Når sypressene hvisker er en feelgood-historie om det å finne tilbake til seg selv. Det er ei god bok som skildrer det greske øysamfunnets tradisjon, mat og kultur, og som passer utmerket til å lese på stranden i sommer.»
Lene Sulusnes , Den boka!Når sypressene hvisker
[…] en feelgood som passer perfekt for strandliv eller terrasseliv en het sommerdag […] Beathes bokhylle
Beathes bokhylleNår sypressene hvisker
«Denne boken er en vakker reise gjennom en gresk sommer. En bok som gir påfyll, glede og ettertanke. En bok du leser med hjertet, og som lukter av rosmarin og vill timian. En bok du kan glede deg til å lese.»
Liv Gade, FamilienNår sypressene hvisker
«Når sypressene hvisker griper tak i deg fra første side, og går rett til hjertet på deg. Forfatterens evne til å fange leserne og skildre livet på en liten gresk øy, gjør boken vanskelig å legge fra seg.»
Marcia Haddad Ikonomopoulos, museumsdirektør ved The Museum of Greek Jewry, New YorkNår sypressene hvisker
«Forfatteren vet å fortelle en god historie, og hennes kjærlighet til gresk kulturarv gjennomsyrer fortellingen.»
Publishers WeeklyNår sypressene hvisker
«Her er det akkurat nok humor til å balansere sorgen, og innslag av historie sørger for dybden. Leserne vil la seg forføre.»
«Når sypressene hvisker er en rik og nyansert historie om en kvinnes sterke tilknytning til familien og til fortiden. Yvette Manessis Corporon skaper en vakker verden du sent vil glemme.»
Emily Giffin, forfatterNår sypressene hvisker

Bibliografi

2016 - Når sypressene hvisker

2014 - Når sypressene hvisker