Ulf Löfgren

Ulf Löfgren

Omtale
Ulf Löfgren (1931-2011) var en svensk barnebokforfatter og illustratør. Han har laget over 100 små og store bildebøker for barn, hvorav over 30 handler om Ludde.

Titler i salg

Viser 1 - 32 av 32

Bibliografi

2017 - Albin sjørøver

2017 - Albin dyrepasser

2017 - Albin og den underlige paraplyen

2017 - Albin og tryllestaven

2017 - Albin hjelper til

2017 - Albin og den snurrige sykkelen

2017 - Albin og hans venn Ali Baba

2017 - Albin og de ville nissene

2017 - Albin og papegøyen

2017 - Albin ridder

2017 - Albin og regnbuen

2017 - Albin viking

2017 - Albin er aldri redd

2016 - Ludde og Ruske-Sara / Ludde og alle dyrene

2016 - Ludde får besøk

2016 - Ludde og den rampete bamsen

2016 - Ludde - 4 morsomme historier

2015 - Ludde har bursdag

2015 - Kong Ludde

2014 - Ludde og musen Gustav

2014 - Ludde og Ruske-Sara

2014 - Ludde og noen

2013 - Ludde og alle dyrene

2013 - Ludde

2013 - Ludde leter etter bamse

2012 - Ludde 4

2011 - Ludde 1

2011 - Ludde 3

2011 - Ludde 2

2011 - Lek med Ludde

2008 - Ludde har vaskedag

2003 - Ludde i den forheksede skogen Interbok

2001 - Den lille store luddeboka (5 i 1)

2001 - Den lille store Luddeboka

2000 - Ludde og fluen

1998 - Ludde og Hasse kjører tog

1998 - Ludde og vennene hans

1998 - Ludde og Ruske-Sara i eventyrland

1997 - Ludde og Hugo

1997 - Doktor Ludde

1994 - Ludde blir veldig glad

1994 - Ludde og turen

1994 - Ludde og noen

1994 - Ludde og orkesteret

1994 - Ludde leter etter bamse

1994 - Ludde og kassebilen

1993 - Ludde bygger hytte

1993 - Ludde koker suppe

1993 - Ludde leker sirkus

1993 - Ludde har fødselsdag!

1988 - Ludde og den gule vognen

1987 - Ludde får besøk

1986 - Ludde og alle dyrene

1986 - Ludde og den rampete bamsen

1985 - Ludde