Ulf Löfgren

Ulf Löfgren

Ulf Löfgren (1931-2011) var en svensk barnebokforfatter og illustratør. Han har laget over 100 små og store bildebøker for barn, hvorav over 30 handler om Ludde.

Titler i salg

Viser 1 - 33 av 33

Bibliografi

2015 - Kong Ludde

2014 - Ludde og musen Gustav

2014 - Ludde og Ruske-Sara

2008 - Ludde har vaskedag

2000 - Ludde og fluen

1998 - Ludde og Hasse kjører tog

1998 - Ludde og vennene hans

1998 - Ludde og Ruske-Sara i eventyrland

1997 - Ludde og Hugo

1997 - Doktor Ludde

1994 - Ludde blir veldig glad

1994 - Ludde og turen

1994 - Ludde og noen

1994 - Ludde og orkesteret

1994 - Ludde leter etter bamse

1994 - Ludde og kassebilen

1993 - Ludde bygger hytte

1993 - Ludde koker suppe

1993 - Ludde leker sirkus

1993 - Ludde har fødselsdag!

1989 - Albin sjørøver

1988 - Ludde og den gule vognen

1987 - Ludde får besøk

1986 - Ludde og alle dyrene

1986 - Ludde og den rampete bamsen

1985 - Ludde

1983 - Albin og tryllestaven

1983 - Albin og hans venn Ali Baba

1983 - Albin og papegøyen

1983 - Albin og regnbuen

1977 - Albin og den underlige paraplyen

1977 - Albin og den snurrige sykkelen

1975 - Albin hjelper til

1975 - Albin er aldri redd