Trond Blindheim

Trond Blindheim

Omtale
Trond Blindheim er utdannet sosiolog fra Universitetet i Oslo. Han har arbeidet i reklame- og mediebransjen, ved Handelshøyskolen BI og er i dag rektor ved Markedshøyskolen Campus Kristiania. Blindheim har utgitt flere bøker om forbruk og forbrukeratferd og om markedsføring og reklame.
Bibliografi

2009 - Idar Vollvik om PR

2007 - Forbrukersosiologi

2004 - Forbruk

2000 - Forbrukeren

2000 - Forbrukeren

1998 - Praktisk markedsføring 2

1998 - Praktisk marknadsføring 2

1997 - Premisser for påvirkning

1997 - Forbrukeratferd

1996 - Praktisk markedsføring 1 Arbeidsbok

1996 - Praktisk marknadsføring 1 Arbeidsbok

1996 - Praktisk markedsføring 1 Lærerveiledning

1995 - Premisser for påvirkning

1995 - Praktisk markedsføring 1

1995 - Praktisk marknadsføring 1

1991 - På talefot med forbrukeren