Trine Angelsen

Trine Angelsen

TRINE ANGELSEN (f. 1965) er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann og hest.

Trines første serie, «Havets datter», ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene «Thea», «Hverdagsengler», «Breidablikk» og «Gullburet» gitt henne nye lesere.

Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Fantasien hennes kommer også til uttrykk i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere strikkebøker.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 177

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bibliografi

2021 - Skammens hus

2021 - Bak lukkede dører

2021 - Øyenvitnet

2021 - Løftet hun ga

2021 - Julestemning 2021

2019 - Når alle sover

2019 - Kappløp med tiden

2019 - Den vonde mistanken

2019 - Blindspor

2019 - Toner i mørket

2018 - En mor på jorden

2018 - Den som lengter

2018 - Lengre enn evigheten

2018 - Den tomme stolen

2018 - Julestemning

2018 - Slangen i paradiset

2017 - Brottsjø

2017 - Undrenes tid

2017 - Nådens år

2016 - Arr i sjelen

2016 - I glasshus

2016 - Hjertens kjær

2016 - Julestemning

2016 - Syndige sjeler

2016 - Det mest dyrebare

2016 - Skjulte laster

2015 - Strikk til liten og stor

2015 - Forførende spill

2015 - Par i hjerter

2015 - De vergeløse

2015 - Doktorens datter

2015 - Livets bok

2012 - Den fremmede

2012 - Sannhetens vår

2012 - I gode og onde dager

2012 - Livskraft

2012 - Hevnens engel

2012 - Sviktet

2012 - Farlige følelser

2012 - Mellom to menn

2012 - Spådommen

2012 - Nattens skygger

2012 - Ventetid

2012 - Mistanker

2012 - Jaget

2012 - Fortielsens pris

2012 - Hvite løgner

2012 - Forbudte følelser

2012 - Rivaler

2012 - Kvinnelist

2012 - Savn

2012 - Vergeløs

2012 - Lengsel og håp

2012 - Livsløgnen

2012 - Stormkast

2012 - Mørketid

2012 - Under nordlyset

2011 - Flammenes rov

2006 - Sannhetens vår

2006 - Vergeløs

2006 - Sviktet

2006 - I gode og onde dager

2005 - Jaget

2005 - Fortielsens pris

2005 - Kvinnelist

2005 - Hevnens engel

2005 - Spådommen

2005 - Den fremmede

2005 - Ventetid

2005 - Savn

2004 - Nattens skygger

2004 - Under nordlyset

2004 - Mistanker

2004 - Mellom to menn

2004 - Forbudte følelser

2004 - Vennskap på prøve

2004 - Hvite løgner

2003 - Stormkast

2003 - Ukjent fiende

2003 - Mørketid

2003 - Rivaler

2003 - Livskraft

2003 - Farlige følelser

2003 - Livsløgnen

2003 - Avsløringen

2002 - Lengsel og håp

2002 - Urolig hjerte