Omtale
Trine Angelsen, f. 1965, er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann, hest og hunder.
Etter å ha prøvd ulike yrker ble Trine forfatter. Hennes første serie, Havets datter, kom i 2002 og ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene Thea (2006) og Hverdagsengler (2010) gitt henne nye lesere. Sommeren 2015 kommer Trines fjerde serie, Breidablikk, denne gang fra Engeløya på sørsiden av Vestfjorden.
Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Hennes fantasi gir seg ikke bare uttrykk i gode historier, men også i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere bøker, bla Strikk til liten og stor.
Titler i salg

Viser 1 - 40 av 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bibliografi

2918 - Sannhetens vår

2019 - Toner i mørket

2019 - Kvinnelist

2019 - Fortielsens pris

2019 - Vergeløs

2019 - Mellom to menn

2019 - Farlige følelser

2019 - Jaget

2019 - Savn

2019 - Mørketid

2019 - Lengsel og håp

2019 - Rivaler

2019 - Hvite løgner

2019 - Spådommen

2019 - Livsløgnen

2019 - Forbudte følelser

2019 - Når alle sover

2019 - Under nordlyset

2019 - Hevnens engel

2019 - Stormkast

2019 - Livskraft

2019 - I gode og onde dager

2019 - Den vonde mistanken

2019 - Mistanker

2019 - Den fremmede

2019 - Blindspor

2019 - Toner i mørket

2019 - Sviktet

2019 - Vennskap på prøve

2019 - Ventetid

2018 - En mor på jorden

2018 - Den som lengter

2018 - Lengre enn evigheten

2018 - Den tomme stolen

2018 - Når alle sover

2018 - Julestemning

2018 - Slangen i paradiset

2018 - Slangen i paradiset

2017 - Brottsjø

2017 - Undrenes tid

2017 - Nådens år

2017 - Det ingen vet

2016 - Arr i sjelen

2016 - I glasshus

2016 - Hjertens kjær

2016 - Julestemning

2016 - Syndige sjeler

2016 - Det mest dyrebare

2016 - Skjulte laster

2016 - Jul hos væreieren

2015 - Strikk til liten og stor

2015 - Forførende spill

2015 - Par i hjerter

2015 - De vergeløse

2015 - Doktorens datter

2015 - Livets bok

2012 - Den fremmede

2012 - Sannhetens vår

2012 - I gode og onde dager

2011 - Flammenes rov

2011 - Avsløringen

2006 - Sannhetens vår

2006 - Vergeløs

2006 - Sviktet

2006 - I gode og onde dager

2005 - Jaget

2005 - Fortielsens pris

2005 - Kvinnelist

2005 - Hevnens engel

2005 - Spådommen

2005 - Den fremmede

2005 - Ventetid

2005 - Savn

2004 - Nattens skygger

2004 - Under nordlyset

2004 - Mistanker

2004 - Mellom to menn

2004 - Forbudte følelser

2004 - Vennskap på prøve

2004 - Hvite løgner

2003 - Stormkast

2003 - Ukjent fiende

2003 - Mørketid

2003 - Rivaler

2003 - Livskraft

2003 - Farlige følelser

2003 - Livsløgnen

2003 - Avsløringen

2002 - Lengsel og håp

2002 - Urolig hjerte