Torill Thorup

Omtale

Torill Thorup (født 1976) er fra Sande i Vestfold, men bor i dag i Hvittingfoss med mann, to barn og to hunder. Hun debuterte som 27-åring med Inga Svartdal. Senere har hun skrevet seriene Arvesølv og Der vinden hvisker. I hennes fjerde serie, Livet på Solhaug, er handlingen lagt til fruktdalen Lier i begynnelsen av 1920-årene.

Titler i salg

Viser 1 - 31 av 31

Bibliografi

2019 - Enken

2019 - Besøket fra Amerika

2019 - Fantebarn

2019 - Fallet

2019 - På kanten av stupet

2018 - Nye bekjentskap

2018 - For alle vinder

2018 - En gnist av håp

2018 - Arvestrid

2018 - Fortid og fortielser

2018 - Forfølgeren

2017 - Nær ilden

2017 - Farshjerte

2017 - Forfulgt

2017 - Isdronningen

2005 - Løgner

2005 - Farlig uvenn

2005 - Foran avgrunnen

2005 - Forsmådd

2005 - Forsvunnet

2005 - Slektsfeiden

2004 - Skygger fra fortiden

2004 - Røtter

2004 - Vingeklippet

2004 - I ondskapens tjeneste

2004 - Jaget

2004 - Avsløringer