Tore Tveit

Tore Tveit

Omtale
Tore Tveit er født i 1941 og kommer fra Skien. Han et stort og bredt forfatterskap bak seg med utgivelser av en rekke romaner, noveller, barne- og ungdomsbøker og dokumentarbøker. I tillegg har han skrevet tre historiske bøker og skrevet og fått oppført dramatikk for både scene og radioteater. Han står også bak flere cabareter og vise- og sangtekster.
Titler i salg
Bibliografi

2002 - York Pub

2000 - Elvene vasker klovnene rene

1997 - Henrik - en gutt fra Skien

1995 - Den syvende natten

1994 - Hoppsasa hopper høyere

1993 - En kenguru med baklomme

1993 - En kenguru med baklomme

1992 - Jegeren

1990 - Medialiv: blått

1989 - Russisk rulett

1988 - Halte sølvrev

1988 - Min vesle storebror

1987 - Amarita

1985 - Etter den store krigen

1984 - Hemmeligheter

1981 - Meld deg Morten

1980 - Å elske en løvetann

1979 - Vi ville heller dø

1978 - Ut og leve livet

1978 - Balladen om Lasse og Live

1977 - Men noen fryser

1976 - I overmorgen er alt over

1974 - Hvorfor banker ingen på?