Tom Henrik Beck
© Tom H. Beck

Tom Henrik Beck

Omtale

Tom H. Beck (1947-2011) var advokat og partner i advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund, som ble etablert i 1988. Han arbeidet med arbeidsrettslige problemstillinger i over 30 år og hadde bred erfaring som forhandler og prosedyreadvokat. Han arbeidet først som advokatfullmektig, senere som advokat i en fagforening og deretter i en årrekke som direktør i en av NAFs (nå NHO) største avdelinger. Beck har vært forfatter og medforfatter av flere arbeidsrettslige bøker. Han underviste også i arbeidsrettslige fag på BI og var godkjent advokat- og rettsmekler.

Titler i salg
Bibliografi

2017 - Arbeidsrett

2009 - Arbeidsrett

2006 - Arbeidsrett

2004 - Arbeidsrett

1998 - Hvis du vil vite mer om fjernarbeid

1995 - Praktisk arbeidsrett

1993 - Håndbok i personalledelse A-B