Synnøve Eriksen

Synnøve Eriksen

Synnøve Eriksen er en av Norges mest leste serieforfattere. Hun debuterte med den populære samtidsserien Livet i Bergfoss i 2002. Etter de historiske seriene Doras datter, Nordlys og Østenfor sol, skrev hun nåtidsserien Syvende sans på syv bøker, deretter den herlige serien Jordbærdamene fra det glade 50-tallet. I 2021 kom Synnøves syvende romanserie, Der stiene møtes.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 220

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Bibliografi

2022 - Lystslottet

2022 - Nytt liv

2022 - Ild og is

2022 - Flukt

2022 - Lys og skygge

2022 - Solsikkesommer

2022 - Kjærlighetens magi

2022 - Morgen rød

2022 - Lapjeskat

2022 - Et hav av løgner

2022 - Sølvmåne

2021 - Drømmesyn

2021 - Skjebnemøte

2021 - Junes valg

2021 - Stille skog

2021 - Vinter i fremmed land

2021 - Den standhaftige dronningen

2021 - Forspill

2021 - Ensom melodi

2021 - Dit vinden blåser

2021 - Karens kafé

2021 - Olea – født på Olsokdagen

2021 - Julestemning 2021

2019 - Hageselskap

2019 - Ingentingskogen

2019 - Sorgenfri

2019 - Julestemning 2019

2018 - Kjøkkenskrivere

2018 - Spøkelseshuset

2018 - Arven

2018 - Nattog

2017 - Julegleder

2017 - Tyvene

2017 - Spionen

2017 - Skyld

2016 - Fjellhotellet

2016 - Frostnetter

2016 - Perlemorvinge

2016 - Vårbarn

2015 - Barmhjertighet

2015 - Snøkrystaller

2015 - Maskefall

2015 - Gjenforening

2015 - Diamantringen

2015 - Purpurkjolen

2014 - Jenta fra fortiden

2014 - Fortielser og løgner

2014 - Nye spor

2014 - Under snøen

2014 - I dypet av Svarttjern

2014 - Irrganger

2014 - Lykkeland

2014 - Hva skjedde med Eva Li?

2014 - Tornekratt

2014 - Stormkast

2014 - Glasshimmel

2013 - Siste dans

2013 - Høstsol over Bergfoss

2012 - Mørke skyer

2012 - Hjertets tale

2012 - Elske og ære

2012 - Fløyelsnetter

2012 - Gylne dager

2012 - Skredfare

2012 - Betroelser

2012 - I syrinenes tid

2012 - For kjærligheten

2012 - Gjensyn

2012 - Taushetens tale

2012 - Nonnens beretning

2012 - Håpets blomst

2012 - Marias hus

2012 - Lucia og Skule

2012 - Hjemkomst

2012 - Lengselens vind

2012 - Tårer av is

2012 - Uten nåde

2012 - Blå fioler

2011 - I spill og kjærlighet

2011 - Syndefall

2011 - Sort enke

2011 - Hemmelige rom

2011 - Første møte

2011 - Gjenganger

2011 - Ny vår

2011 - Varm snø

2011 - Følelser og forventninger

2011 - Skjebnenatt