Omtale

Sven Nordqvist er født i 1946 i Helsingborg, og har tegnet og malt i hele sitt liv. Han er utdannet arkitekt og har arbeidet som frilanser med reklametegning og har laget illustrasjoner til lærebøker, skjønnlitteratur, plakater og julekort. Siden 1975 har han arbeidet med egen grafikk.

Barnebokforfatter og egen illustratør ble han da han i 1983 vant Opals bildebokskonkurranse med ”Agaton Öman och alfabetet”. Det store gjennombruddet fikk han med sin neste bok ”Pannkakstårtan”.
Bildene i bøkene hans er både fargerike og fulle av små detaljer som gjør dem veldig festlige. Mye skjer i hvert bilde og det utspiller seg en hel verden av små figurer og ting som på sin måte kommenterer det øvrige hendelsesforløpet.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 44

  1. 1
  2. 2
Bibliografi

2018 - Mamma Mø later som

2018 - Gøy med Mamma Mø og Kråka! Aktivitetsbok

2017 - Gubben og katten: Findus leter

2017 - Mamma Mø - Kråka sier NEI!

2017 - Plakat Gubben og katten gården

2017 - Plakat Gubben og katten

2017 - Plakat Gubben og katten

2017 - Bokmerke Findus jul

2017 - Gubben og katten bildedoku

2017 - Postkort Gubben og katten kakkel i

2017 - Postkort Gubben og katten julebesøk

2017 - Postkort Gubben og katten hanespetakel

2017 - Postkort Gubben og katten får julebesøk

2017 - Postkort Gubben og katten Fisketuren

2017 - Postkort Gubben og katten pannekakerøre, (25 stk)

2017 - Postkort Gubben og katten sykler, postkort (25 stk)

2017 - Postkort Gubben og katten snekkerbua, postkort (25 stk)

2017 - Postkort Gubben og katten nissemaskinen

2017 - Postkort Pettson får julbesök

2017 - Findus dukke stor (18 cm)

2016 - Kjenner du gubben og katten?

2016 - Full fart, Mamma Mø!

2016 - Full fart, Mamma Mø

2016 - Full fart, Mamma Mø

2016 - Barnas Beste - Mamma Mø

2015 - Mamma Mø i svømmehallen

2015 - Mamma Mø i svømmehallen

2014 - Mamma Mø i svømmehallen

2013 - Katten flytter ut

2012 - På besøk hos Gubben og katten

2012 - Gubben og katten - Katten flytter ut

2012 - Gubben og katten og hanespetaklet

2012 - Mamma Mø og Kråkas aktivitetsbok

2012 - Mamma Mø og Kråkas prikk til prikk

2012 - Mamma Mø og Kråkas 123

2012 - Den store boken om Mamma Mø - Cappelen Damms Gull

2012 - Mamma Mø prøver sklia

2012 - Mamma Mø leser

2012 - Mamma Mø prøver sklia

2012 - Mamma Mø leser

2012 - Mamma Mø prøver sklia

2012 - Mamma Mø leser

2011 - Lisa venter på bussen

2011 - Gubben og katten. Mye moro på bondegården

2011 - Gubben og katten. Lek og lær med Findus

2011 - Mamma Mø faller og slår seg

2011 - Mamma Mø faller og slår seg

2011 - Mamma Mø faller og slår seg

2010 - Boka om Bosse

2010 - Julegrøten

2010 - Gubben og katten. Full fart på bondegården

2010 - Mamma Mø klatrer i trærne

2010 - Mamma Mø og Kråka feirer jul

2010 - Mamma Mø og Kråka feirer jul

2010 - Mamma Mø og Kråka feirer jul

2010 - Mamma Mø bygger hytte

2008 - Hvor er søsteren min?

2008 - Hattejakten

2008 - Gubben og katten malebok

2008 - Mamma Mø Bursdagskalender (pakke med tre)

2008 - Mamma Mø og Kråka feirer jul

2007 - Minus og den store verden

2007 - Mamma Mø klatrer i trærne

2007 - Mamma Mø klatrer i trærne

2006 - Gubben og katten - Fisketuren

2005 - Gratulerer! I stedet for en blomst!

2005 - Bosses drosje

2005 - Bosse finner en stol

2005 - Mamma Mø klatrer i trærne

2005 - Mamma Mø og Kråka

2005 - Mamma Mø husker

2005 - Mamma Mø i byen

2005 - Mamma Mø i byen

2005 - Mamma Mø i byen

2005 - Mamma Mø i byen

2004 - Findus' fødselsdagskalender

2004 - Da Findus var liten

2003 - Julegrøten

2003 - Gubben og katten og nissemaskinen

2003 - Mamma Mø husker

2003 - Mamma Mø har vårrengjøring

2003 - Mamma Mø husker

2003 - Mamma Mø husker

2003 - Mamma Mø har vårrengjøring

2003 - Mamma Mø har vårrengjøring

2003 - Mamma Mø har vårrengjøring

2003 - Mamma Mø husker

2003 - Mamma Mø prøver sklia

2003 - Mamma Mø bygger hytte

2003 - Mamma Mø bygger hytte

2003 - Mamma Mø bygger hytte

2003 - Mamma Mø bygger hytte

2003 - Mamma Mø aker kjelke

2003 - Mamma Mø aker kjelke

2003 - Mamma Mø aker kjelke

2003 - Mamma Mø aker kjelke

2002 - I stedet for en blomst

2002 - Gubben og katten - Et år med Pettersen og Findus

2002 - Gubben og katten på telttur

2002 - Gubben og katten - Kakling i kjøkkenhagen

2002 - Gubben og katten - Revejakten

2002 - Pannekakerøre

2001 - Gubben og Katten sangbok

2001 - Mamma Mø og Kråka

2000 - Juleeventyr

1999 - Den lange reisen

1998 - Ha det gøy med gubben og katten

1997 - Mamma Mø har vårrengjøring

1996 - Gubben og katten og hanespetaklet

1996 - Det far gjør er alltid riktig

1995 - Gubben og katten og nissemaskinen

1995 - Mamma Mø bygger hytte

1994 - Mamma Mø aker kjelke

1992 - Gubben og Katten på telttur

1989 - Gubben og katten får julebesøk

1987 - Hattejakten

1986 - Gubben og katten - Revejakten