Omtale
SOPHIE HANNAH er født i Manchester i 1971. Foruten prisvinnende lyrikk, noveller og barnebøker har hun skrevet en rekke populære psykologiske thrillere, hvorav to er blitt filmatisert for TV.
Anmeldelser
"Uansett hvilket navn som står øverst på forsiden. Dette er Poirot. mest imponerende er det at det ikke føles som en stivbent, mekanisk kopi. Hannah skriver lett, ledig og avslappet og fortsatt helt innenfor det christieske univers. Incroyable!"
Ola Hegdal , Dagens NæringslivMonogram-mordene
"For hardbarka Christiefans, vil Hannahs bidrag være velkomment - gjenkjennelig i all sin sjangerlikhet. Det er en hyggelig type krim, dette, uten blod og gørr og utbrodert bestialitet, og uten å plage leseren med vanskelige storpolitiske temaer."
Gerd Elin Sandve, DagsavisenMonogram-mordene
"(...)hvis man liker god, gammeldags gåtekrim, er dette en underholdende og langt over middels velskapt fortelling, mener VGs anmelder om gjenopplivingen av Agatha Christies krimklassiker."
May Grethe Lerum, VGMonogram-mordene
Bibliografi

2018 - Blikket fanger

2014 - Monogram-mordene

2014 - Verre enn døden

2014 - Blikket fanger

2014 - Røyk uten ild

2013 - Den som reddes kan

2013 - Røyk uten ild

2012 - Verre enn døden

2011 - Den som reddes kan

2010 - Skyggenes time

2009 - For du stjal min lille venn

2009 - Skyggenes time

2008 - For du stjal min lille venn