Sigrid Lunde

Sigrid Lunde

Omtale

Sigrid Lunde er en meget produktiv forfatter som har skrevet både bøker, artikler og noveller, men mest kjent er hun nok for sin populære serie Jordmoren, som ble en av Norges lengste romanserier.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
Bibliografi

2018 - Den nye jordmoren

2018 - Fred

2018 - Betroelser

2018 - Urolige tider

2018 - Julestemning

2017 - Lyse dager, mørke netter

2017 - Frossen sjel

2017 - Sannheter og løgner

2017 - Forrådt

2017 - Med livet i hendene

2017 - Den fortapte sønn

2017 - Gjensyn

2016 - Fra asken til ilden

2016 - Det nye livet

2016 - Et umulig valg

2016 - Brevet

2016 - Utstøtt

2016 - Farsotten

2016 - Seier og tap

2016 - Narrespill

2016 - Forføreren

2016 - Drøm og mareritt

2016 - Beileren

2016 - Flukten

2014 - Maktesløs

2014 - Flukten

2014 - Hjemlengsel

2014 - Utstøtt

2014 - Fantejente

2014 - Et hellig løfte

2014 - Dommens dag

2014 - Forviklinger

2013 - Falskt spill

2013 - Mørke skyer

2013 - Den siste vilje

2013 - Seljefløyten

2012 - Ved kjærlighetens grense

2012 - En siste fristelse

2012 - Mulighetenes tid

2012 - Nattens skygger

2012 - Oppgjørets timer

2012 - Nådeløse fiender

2012 - Stormskyer

2012 - Nye horisonter

2011 - Lebensborn

2011 - En ny dag

2011 - Det store sviket

2011 - Mor og datter

2011 - Jeg er Vicky

2011 - Et liv i kjærlighet

2011 - En god samaritt

2011 - Reisen mot nord

2011 - Savnet

2011 - Gamle synder

2011 - Forbudte følelser

2011 - Slekters gang

2010 - Radio på avveier

2010 - Truende tider

2010 - Hat og hengivenhet

2010 - Skygger over Sæterdalen

2010 - Anonyme trusler

2010 - En grov bekjennelse

2010 - Uviss fremtid

2010 - Lengsel

2010 - En ny sjanse

2010 - Kaldt gjensyn

2010 - Sterke rivaler

2010 - Jaget

2010 - Mot stupet

2009 - Stormvær

2009 - Flammehav

2009 - Mørke drifter

2009 - Predikanten

2009 - I krigens skygge

2009 - Under fremmed makt

2009 - Pinefullt avhør

2009 - Farlige forbindelser

2009 - Grepet strammes

2009 - Desperat kjærlighet

2009 - Venninner i nøden

2009 - Møte i fjellet

2008 - Frykt og forventning

2008 - Mørke hemmeligheter

2008 - Alt for familien

2008 - Farlig avsløring

2008 - Sommernatt

2008 - Hevntanker

2008 - Bortført

2008 - Hjemkomsten

2008 - Bryllup og begravelse

2008 - På flukt

2008 - Doktorens sønn

2008 - Løfter og svik

2008 - Onde tunger

2007 - Et liv for andre

2007 - Ildprøven

2007 - Skjulte motiver

2007 - Et vanskelig valg

2007 - Mor og barn

2007 - Avskjedens time

2007 - En ny hverdag

2007 - Farefull ferd