Sara Gottfried
© Foto: Lesley Bohm

Sara Gottfried

Dr. Sara Gottfried er gynekolog, profilert hormonekspert og bestselgerforfatter. I 2016 var hun gjest i TV2 God morgen, Norge i forbindelse med sin naturlige hormonbehandling. Gottfried er også en anerkjent yogainstruktør. Hun bor i Berkeley, California.

Anmeldelser

«Av og til kommer det en helsebok som er perfekt for sin tid – riktig emne og riktig informasjon fra riktig autoritet. Sara Gottfrieds Kropp i balanse er en slik bok. Det er blitt skrevet så mye om hva kvinner bør gjøre for å takle sin hormonelle helse under og etter overgangsalderen. Det meste kommer fra noen som ikke har en så solid bakgrunn, utdannelse og klinisk erfaring som Sara Gottfried, som er gynekolog og spesialist på kvinners helse. Denne boken integrerer på forbilledlig måte trygge og effektive metoder for å håndtere problemer med hjernen, brystene, skjelettet og hjertet som melder seg når kvinner kommer i overgangsalderen. Dette er en bok for vår tid som vil hjelpe kvinner med å navigere trygt gjennom de utfordrende nevrohormonelle endringene som overgangsalderen bringer med seg.»
Jeffrey Bland, ph.d., grunnlegger av Institute of Functional MedicineKropp i balanse - den naturlige hormonkuren
«I boken fant jeg mange svar. Sara Gottfried skriver lettfattelig om et komplisert tema det er vanskelig å få vite noe om hos legen. Les boken og finn ut hvilke prøver det er viktig å få utført, og hva du ellers kan gjøre for å bli deg selv igjen!»
«Kropp i balanse er en fantastisk gave til alle kvinner som søker optimal helse, mer energi, økt sexlyst og velvære i egen kropp! Sara Gottfried utvider hormonbegrepet til å omfatte så mye mer enn østrogen og progesteron, og setter fokus på sammenhengen mellom stoffskifte, binyrehormoner og kjønnshormoner på en lettfattelig måte. Jeg vil anbefale alle mine pasienter og kolleger å lese denne banebrytende boken!»

Dr. med. Nina Willumsen, gynekologKropp i balanse - den naturlige hormonkuren