Rune Ottosen

Omtale
Rune Ottosen er professor emeritus ved OsloMet - Storbyuniversitetet, styremedlem i Norsk PEN og medlem av den norske Unesco-kommisjonen. Han har skrevet en rekke bøker og artikler om krigs- og fredsjournalistikk, pressehistorie og journalistikk.
Bibliografi

2012 - Norske medier - journalistikk, politikk og kultur

2009 - VG, Saddam og vi

2008 - Journalistikk i en digital hverdag

2007 - Presseetisk front

2006 - Medier, politikk og samfunn

2004 - I journalistikkens grenseland

2002 - Krigens retorikk

1999 - Medier, påvirkning og samfunn

1995 - Miljø og konflikter

1995 - Samfunnslære

1995 - Samfunn

1994 - Miljø og konflikter