Rune Ottosen

Rune Ottosen

Omtale
Rune Ottosen (f. 1950) er professor i journalistikk ved Institutt for journalistikk og mediefag, Høgskolen i Oslo og Akershus. Han er utdannet journalist og statsviter fra Universitetet i Oslo, og har et omfattende forfatterskap med krigsjournalistikk og pressehistorie som spesialområde.
Bibliografi

2012 - Norske medier - journalistikk, politikk og kultur

2009 - VG, Saddam og vi

2008 - Journalistikk i en digital hverdag

2007 - Presseetisk front

2006 - Medier, politikk og samfunn

2004 - I journalistikkens grenseland

2002 - Krigens retorikk

1999 - Medier, påvirkning og samfunn

1995 - Miljø og konflikter

1995 - Samfunnslære

1995 - Samfunn

1994 - Miljø og konflikter