Robert Ludlum

Robert Ludlum

Hans forfatterskap er kjent i mer enn 40 land, og bøkene hans er oversatt til 32 språk og på verdensbasis solgt i mer enn 290 millioner eksemplarer. Robert Ludlum døde i sitt hjem i Florida 12. mars 2001. Han ble 73 år gammel.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 44

Bibliografi

2017 - Jason Bournes ultimatum

2017 - Gåten Jason Bourne

2017 - Hvem var Jason Bourne?

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 2

2016 - Bancroftstrategien

2016 - Operasjon Tortugas

2016 - Hvem var Jason Bourne? - del 1

2016 - Mataresernes vendetta

2016 - Altmankoden

2016 - Lazarus' hevn

2016 - Jansondirektivet

2016 - Sigmaprotokollen

2016 - Jason Bournes ultimatum - del 2

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 3

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 4

2016 - Bourne-sanksjonen - del 3

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 1

2016 - Jason Bourne - Arven - del 1

2016 - Bourne-sanksjonen - del 1

2016 - Jason Bourne - Arven - del 3

2016 - Bourne-sanksjonen - del 2

2016 - Hvem var Jason Bourne? - del 3

2016 - Gåten Jason Bourne - del 1

2016 - Gåten Jason Bourne - del 2

2016 - Hvem var Jason Bourne? - del 2

2016 - Jason Bournes ultimatum - del 1

2016 - Jason Bourne - Arven - del 2

2015 - Matareser-hevnen

2013 - Bourne-sanksjonen

2012 - Lazarus' hevn

2012 - Jason Bourne forrådt

2011 - Arven

2011 - Moskvakomplottet

2011 - Hvem var Jason Bourne

2011 - Sammensvergelsen

2010 - Bancroftstrategien

2010 - Altmankoden

2009 - Pakten

2009 - Jansondirektivet

2009 - Cassandrapakten

2009 - Gåten Jason Bourne

2009 - Advarsel: Ambler

2008 - Lazarus' hevn

2008 - Arven

2008 - Bancroftstrategien

2007 - Advarsel: Ambler

2007 - Moskvakomplottet

2006 - Jansondirektivet

2006 - Tristanbedraget

2005 - Altmankoden

2005 - Cassandrapakten

2004 - Parisopsjonen

2003 - Sigmaprotokollen

2002 - Farlig finale

2001 - Hades-prosjektet

1999 - Mataresernes vendetta

1998 - Halidons hemmelighet

1997 - Trevayne alene mot systemet(Ludlum)69,50

1997 - Kodenavn: Sting

1996 - Med paven som pant (R. Ludlum) (69,50)