Richard Herrmann

Richard Herrmann

Richard Herrmann (1919-2010) virket som forfatter og journalist, og var blant annet NRKs London-korrespondent 1964–1977. Han skrev en rekke bøker om britisk historie og hverdagsliv.

Bibliografi

2015 - Fotball - Den alvorlige leken

2015 - Maria Stuart og hennes verden

2015 - Bak den svarte døren

2015 - Seks skudd ved stengetid og andre mord

2015 - Med skjebnen i hånden - Churchill-slekten i krig og fred

2015 - Gammel krone for en ny tid

2015 - Victoria - en dronning for sin tid

2001 - Dronningtrilogi

1997 - Under Big Ben

1996 - Mine gleders by

1995 - Med skjebnen i hånden

1994 - Gammel krone for en ny tid

1993 - Fotballen - den alvorlige leken

1992 - Med skjebnen i hånden

1991 - Mine gleders by

1990 - Gammel krone for en ny tid

1988 - Livet med Elizabeth

1988 - Maria Stuart og hennes verden

1987 - Victoria-en dronning

1985 - Seks skudd ved stengetid og andre mord

1985 - Seks skudd ved stengetid

1983 - Mine gleders by

1976 - Da ballen ble rund og andre historier om engelsk fotball

1972 - Under Big Ben

1970 - Bak den svarte døren - historie, mennesker og politikk i

1968 - Paradisveien

1967 - Over til London