Renate Nedregård
© Foto: © Joar E. M. Klette

Renate Nedregård

Anmeldelser

"... om jenter som savner far.(...)Nedregård lykkes så godt i å finne samsvaret mellom innhold og form som gir den temperatur."

Mette Hofsødegård, AftenpostenDet er min tur nå

"Hun skriver på en spennende og fascinerende måte, som gjør romanen fengslende å lese (...) Ved å følge livet til Rakel, får vi et innblikk i livets forandringer og hva livet egentlig handler om. Boken er virkelig verdt å lese, og jeg gir den terningkast 6. Kos deg med ny bok!

 
Ingrid Grødem (18), Aftenposten, Si ;DMirakel

"Debutanten Renate Nedregård har et meget godt stoff mellom hendene – hun kan Ten Sing-miljøet, det kristne verdisettet, hun formidler tekstene godt og risser fint opp dilemmaene og kontrastene i Rakels nye liv."

Guri Hjeltnes, VGMirakel

“Dette er noe mer enn en glatt fortelling om tensingjenta som ble popstjerne. Jeg kan ikke annet enn lese det som en beskrivelse av utfordringen det er å kunne vinne hele verden uten samtidig å ta skade på sin sjel.”

Nils-Petter Enstad, DagenMagazinetMirakel

"språket er veldig direkte og forståelig. Det er også veldig godt beskrevet hvordan Rakel forandrer seg. Rakels karriere starter med en Idoldeltagelse, og dette programmet er noe de fleste har et forhold til. Senere foregår boka i miljøer som mange vet om, og dette gjør at den blir veldig lett å kjenne seg igjen i, og det er lett å henge med i Rakels tanker."

Vilde Antonie Haug Slettemo, Trønder-AvisaMirakel