Paul Sussman

Paul Sussman

Omtale

Paul Sussman (1966 - 2012) hadde to store lidenskaper: Skriving og arkeologi. Han fikk utløp for den første gjennom å jobbe som frilansjournalist og forfatter av spenningsromaner, og den andre ved å tilbringe noen måneder hvert år i Egypt hvor han deltok i utgravningsarbeid i Kongenes dal.

På norsk er han utgitt med Kambyses tapte hær (2002), Tempelets hemmelighet (2005), Den tapte oasen (1966 - 2012) og Osirislabyrinten (2013).

Anmeldelser
"Paul Sussman kan sin arkeologi og det løfter spenningen i boken. Man blir trukket inn i det historiske og blir der hele veien ut. Dette er en bok som er vanskelig å legge fra seg fordi spenningen opprettholdes hele veien."
Helge Kjøniksen, Moss avisDen tapte oasen
"Sussman skriver med gutteaktig overskudd og stortrives åpenbart med å pønske ut røverhistorier. Dette er en forfatter som lar de fleste hemninger fare for å gi leseren en skikkelig «good time»."
Ola A. Hegdal, Dagens NæringslivDen tapte oasen
Bibliografi

2017 - Raphael Ignatius Phoenix’ siste vitnesbyrd

2016 - Tempelets hemmelighet

2016 - Osirislabyrinten

2016 - Kambyses tapte hær

2016 - Den tapte oasen

2016 - Raphael Ignatius Phoenix’ siste vitnesbyrd

2013 - Den tapte oasen

2013 - Osirislabyrinten

2010 - Den tapte oasen

2005 - Tempelets hemmelighet

2002 - Kambyses tapte hær