Pam Jenoff
© Foto: Mindy Schwartz Sorasky

Pam Jenoff

Pam Jenoff har gitt ut flere historiske romaner, og har opparbeidet seg en stor leserskare. The Lost Girls of Paris er hennes andre roman på norsk, etter Skjulestedet. Begge bøkene har ligget på New York Times’ bestselgerliste.

Hun er utdannet advokat og har også jobbet for den amerikanske utenrikstjenesten i Europa, blant annet ved konsulatet i Krakow. Hun bor sammen med mann og tre barn i nærheten av Philadelphia.

www.pamjenoff.com

Anmeldelser

«En ren nytelse å lese.»

Kate Quinn, forfatter av Alice-nettverket, (blurb fra forfatter Kate Quinn)Stjerner over Paris

«Med sin sitrende spenning, sine mysterier og grundige historieformidling er The Lost Girls of Paris blitt en fascinerende fortelling om de glemte kvinnene som bidro til å vinne krigen.»

Lisa Wingate, forfatter av Barna fra elven, (blurb fra forfatter Lisa Wingate)Stjerner over Paris

"Skjulestedet er en overbevisende roman om kjærlighet, lojalitet og offer under andre verdenskrigs ødeleggelser og forfølgelser i Tyskland. Jenoff forteller en uforglemmelig historie om to sterke kvinner som kjemper om å overleve og beskytte dem de elsker. Boken er skrevet i et fremragende språk. Forfatteren bruker krigens gru som en barsk kulisse for de mange følelsene som flyter gjennom romanen. Og hun gjør det godt."

Beate Ellingsen, Heartart bloggSkjulestedet