Ole Andreas Kvamme
© Foto: Jan Lillehamre/COX

Ole Andreas Kvamme

Ole Andreas Kvamme, stipendiat ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS), Universitetet i Oslo med et prosjekt innenfor pedagogisk filosofi og etikkdidaktikk om bærekraftig utvikling i skolen. Har lang erfaring som lektor i den videregående skolen i Oslo i fagene religion og etikk, norsk og historie og filosofi, og har også vært universitetslektor ved ILS.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Bibliografi

2019 - I same verda (2018)

2018 - I samme verden (2018)

2018 - I samme verden (2018) Brettbok

2018 - I samme verden (2018) Unibok

2016 - Pedagogiske fenomener

2015 - I samme verden Unibok (2015)

2013 - I samme verden Brettbok (2015)

2008 - I samme verden

2002 - I samme verden R94

2002 - I samme verden Tekstsamling

2002 - I same verda R94