Olav Breen
© Ivar Mykland

Olav Breen

Omtale
Olav Breen er pensjonert førstekonsulent ved Universitetet i Agder i Kristiansand. Han har utgitt flere reisebøker, som Kristiansand - en mangfoldig by, Sør-Norge sør, Sør-Norge nord, Det glitrende Sørlandet, Kystriksveien, Nordsjøvegen og Ryfylkevegen.
Bibliografi

2017 - Rogaland

2016 - Kristiansand

2015 - Sørlandet

2009 - Eventyrveien

2006 - Nordsjøvegen og Ryfylkevegen

2004 - Kystriksveien

2002 - Kystriksveien

2000 - Bilturistens norgesguide, del 1