Olaf Trysnes

Olaf Trysnes

Omtale
Olaf Trysnes er leirskoleleder og lærebokforfatter. Han har lang erfaring fra båtføreropplæring på ulike nivåer, videre har han arbeidet med flere sjøvettopplegg rettet mot barn og unge. Trysnes er utdannet navigatør, skipsfører og pedagog.
Bibliografi

2017 - Veien til båtførerprøven (digital læringsressurs)

2011 - Veien til båtførerprøven

2010 - Veien til båtførerprøven

2010 - Veien til båtførerprøven

2008 - Veien til båtførerprøven

2008 - Veien til båtførerprøven Spørsmål og svar

2007 - Veien til båtførerprøven

2003 - Veien til båtførerprøvenSpørsmål og oppgaver

2003 - Veien til båtførerprøven

2002 - Veien til båtførerprøven : spørsmål og arbeidsoppgaver

1999 - Veien til båtførerprøven

1997 - Kystskipperkurset

1996 - Veien til båtførerprøven : instruktørveiledning

1995 - Veien til båtførerprøven : spørsmål og arbeidsoppgaver

1994 - Veien til båtførerprøven

1987 - Båtførerprøven