Omtale
Niru Kumra kom fra India til Norge som åtteåring. Hun holder kurs i indisk matlaging, arrangerer mat- og kulturreiser til India og selger produkter som chutney, currypaste og korma gjennom Masalamagic. Følg henne på bloggen nirusverden.com.
Anmeldelser

(...) Grundig innføring i hvordan du best mulig kan kombinere de mangfoldige smaker og krydder som finnes i det indiske kjøkken (…) Lekre retter til både hverdag og fest.


Lyst å briljere på kjøkkenet med nye eksotiske smaker? I Masalamagic gir Niru Kumra deg en grundig innføring i hvordan du best mulig kan kombinere de mangfoldige smaker og krydder som finnes i det indiske kjøkken, samt oppskrifter på en rekke flere retter enn hva nordmenn flest er vant til å få servert på indisk restaurant (ikke bare "Tikka Masala" her altså). Boken er pedagogisk bygget opp med en grundig innføring i alt fra oljer, krydder, linser og meltyper i begynnelsen. Hver enkelt oppskrift er enkelt forklart, med enkle tips til hvordan du kan erstatte enkelte ingredienser ved behov, og med innbydende bilder av hver rett. Her finner du lekre retter til både hverdags og fest.