Ninni Schulman
© Foto: Anna-Lena Ahlström

Ninni Schulman

Ninni Schulman er født i 1972 og vokste opp i bygda Lesjöfors i østre Värmland. Siden 1995 har hun arbeidet som journalist, blant annet i Värmlands Folkblad, Se & Hör og Expressen. I dag bor hun i Stockholm, men tilbringer sommerferiene på familiens torp utenfor Hagfors, området der handlingen i krimserien om journalist Magdalena Hansson foregår.

Se alle tilgjengelige utgaver i serien om Magdalena Hansson her.

Bare deg er en frittstående spenningsroman som har fått strålende anmeldelser i Sverige.

Titler i salg

Viser 1 - 35 av 35

Anmeldelser

"Ninni Schulman er en av de mest spennende svenske krimforfatterne akkurat nå (...) En god historie med gode, troverdige karakterer."

Liv Lysaker, LO-AktueltVelkommen hjem

"Schulman kan sitt håndverk. Romanen er spennende og velskrevet, med et godt og troverdig persongalleri, og en historie som illustrerer hva som foregår under overflaten i et lite samfunn.
"Velkommen hjem" er en meget anbefalelsesverdig krim."

Beate Ellingsen, Heartart bloggVelkommen hjem

"Ninni Schulman debuterte med «Jenta med snø i håret», som fikk glimrende omtaler. Oppfølgeren «Gutten som sluttet å gråte» står ikke tilbake for den flotte debuten, og er en svært spennende, velskrevet og gjennomført krim."

Liv Lysaker, LO Aktuell

"Ninni Schulman overrasker med en veldig god debutroman i en trangbodd og krevende sjanger (...) en jevn og god pageturner der mellommenneskelige relasjoner (...) er viet større plass en mord og mørke gjerninger uten at krimnerven er svekket av den grunn."

Frode Hermanrud, Oppland ArbeiderbladJenta med snø i håret

"Dette er ikke en krim som oser av action og bestialske mord. Den er likevel spennende, ikke minst på det menneskelige plan. Og forbrytelsene som avdekkes er av et slikt kaliber at man blir sittende og måpe, samtidigsom jeg tror på handlingen og plottet."

Ragnhild Malfang, Romerikes BladJenta med snø i håret

"Dette er en god krim, med et godt og variert språk. Personene trer levende ut av boksidene. Du blir kjent med dem, du blir glad i dem, eller du av skyr dem. Alle følelsene får du ut, og det er jo nettopp slike bøker vi skal lese. Anbefales."

Liv Gade, FamilienJenta med snø i håret

"Jenta med snø i håret har spenningen og nerven som man forventer å finne i en god krimbok."

Thorstein Buer, TelemarksavisaJenta med snø i håret

Bibliografi