Nina Marie Vogt-Østli
© Foto: Marit Nilsen

Nina Marie Vogt-Østli

Anmeldelser

"Dette er en veldig velskrevet og tankefull bok."

Vilde Haug Slottemo, Trønder-AvisaMin tid kommer

"Spennende ungdomsbok som vekker refleksjon også hos voksne. Er man født ond, eller blir man det underveis? [...] Språket er ledig og godt, spenningen flott bygd opp. I disse rettssakstider er romanens tema dessuten svært aktuelt. Nina Vogt-Østli kan være stolt av debuten sin som skjønnlitterær forfatter. Hun legger igjen nok tråder her til å skrive en oppfølger til «Min tid kommer». Det er bare å glede seg til mer."

Gerd Elin Stava Sandve, DagsavisenMin tid kommer

"Vogt-Østli har skrevet en sterk roman om ondskapens fremvekst, hvordan den starter i det helt normale, i det vårt samfunn tenker på som vanlig. (…) Språket er drivende godt i denne boken, og fremstillingen av Hans Petter og omverdenen hans er troverdig. Dette er overbevisende og sterkt – selv med en karakter fra fremtiden. Skremmende lesning og en gledelig debut."

Karen Frøsland Nystøyl, Vårt LandMin tid kommer

"Leseren oppfordres til å reflektere over hovednerven i denne storyen - en nerve som faktisk angår både unge og voksne lesere."

Jon Terje Grønli, GjengangerenMin tid kommer

"Underholdande og lettlest. Slutten er verdt boka åleine."

Drammensbiblioteket, Byavisa DrammenMin tid kommer

"Vogt-Østli lykkes med å fortelle i førsteperson: Stemmen til tenåringsgutten Hans Petter virker troverdig. Det gjør vondt å lese om hvor alene han føler seg, og hvor lite det nytter med velvillige foreldre og lærere (...) Boka er på sitt mest intense når den skildrer forholdet mellom overgriper og offer og hvordan dette utvikler seg. Spenningen bygger seg gradvis opp (...) Den pågående dragkampen mellom konstruktive og destruktive krefter i hovedpersonen gir boka driv og fører etter hvert til flere uventede hendelser som jeg ikke skal røpe her."

Ella Toft Lowum, Barnebokkritikk.noMin tid kommer