Nils Gullak Horvei
© Foto: Fredrik Arff

Nils Gullak Horvei

Omtale
Nils Gullak Horvei (født 1956 i Tromsø) er utdannet cand.mag og vernepleier. Han har arbeidet som hodejeger og researcher innenfor kultur, media, samfunn og som nattevakt i en bolig for psykisk utviklingshemmede. Driver og eier sammen med Elin Ørjasæter Trolltekst AS, en nettbokhandel og forlag basert på debattlitteratur.
Anmeldelser
"Nils Gullak Horvei har laget en morsom karikatur av en moderne familie. (...) Følg meg er en underholdende framstilling av hverdag i Norge anno tjue tolv."
Maria Årolilja Rø, AdresseavisenFølg meg
Bibliografi

2018 - Rive Rom på én dag

2012 - Følg meg

2007 - Sølvpilene (roman)

2003 - Autolife (noveller)

2001 - Markarian (roman)

2000 - Jeg vet om i morgen (roman)

1998 - Nærhetsrekorden (noveller)

1994 - Noveller

1994 - Da vil du nok elske meg (noveller)

1992 - Kloppdorf og jeg (roman)

1990 - Gutten på taket (roman)